Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
durva.
-
gamerkiller
senior tag
-
válasz
gamerkiller #15 üzenetére
Gondolom kanyar is van azon a palyan es gyorsitasnal/fekezesnel azonnal eszrevenni egy olyan magas, nehez es hatul levo terhet.
Nem is ertem egyszeruen. Sokat tehereztem en is, ha nagyon elol/hatul volt a raklap a kocsin, mar azt is egybol csekkolta az ember, nem egy ilyet.
-
aero.
veterán
válasz
gamerkiller #15 üzenetére
de észrevehető különbség lehet pl. a gyorsulásban, mivel fogja a szelet rendesen, meg hát a tükörbe hogy nem látta
-
válasz
gamerkiller #13 üzenetére
Valoban nem szokott lenni, de hogy a tukorben es a jarmu (in)stabilitasan ezt nem erzekelte az hihetetlen szinte.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Taknyoshal #8 üzenetére
Nincs semmi ami visszajelezne. Dolgoztunk ugyan ilyen autóval, csak Topliner-el és ugyanígy billencsel. Az egész mechanika az autóban 1 kézifék hatású 3 állású kapcsoló. Fel - Tart - Lent. Ha nem figyel oda az ember, simán nyitogathatja kedvére a lábával. Ja, amúgy ott van az ülés mellett lent.
-
eziskamu
addikt
[link]
Ha jól értem, a tag túlélte szerencsére. -
Armahun
addikt
Már láttam 1-2 ilyen felnyitott platós videót, és azt nem értem, hogy ezekben a dögökben nincs semmi visszajelző, hogy nyitva a plató.
Szerk: Látom nem csak nekem jutott eszembe.
-
Taknyoshal
tag
Durva ez a videó. Újságban olvastam már róla. Amúgy nincs semmi ami jelezne elől, hogy fel van nyitva?
whiz: túlélte.
-
whiz
aktív tag
válasz
gamerkiller #2 üzenetére
Én is azt néztem. Ott még megúszhatta volna, ha hirtelen visszafut, de így ha jól láttam maga alá temette a törmelék.
-
válasz
gamerkiller #2 üzenetére
Azt néztem én is. De volt ott másik kettő, kb fél méterrel mögöttük csapódott be a trailer...
-
válasz
gamerkiller #2 üzenetére
Én úgy láttam, akkor pont ott senki sem volt...
-
Egy topikkkezdő pofátlan hsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged