- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ezt értem is. Csak ahogy én látom nem nagyon lehet együtt építeni a márkát és a rendszert, mert a Nokia -nak minden kategóriában van egy telefonja, ráadásul szerintem nem is rosszak. Oké, alsóbb szegmensben vannak problémák, mint az 520 kijelző gondok, elég nagy mennyiségben. Az árakkal sem nagyon vannak problémák. Gondolom ők is szeretnének szélesebb piacot elérni, hiszen nem lenne "szabadon használható" a WP, illetve nem kötnének barátságot más márkákkal is. Viszont Nokia -val nem sok versenyképes telefon van ezzel a rendszerrel, akkor megint ugyanott vagyunk, hogy alacsony piaci részesedés marad. Szerintem mostanában egy márkával már nagyon nehéz rendszert bevezetni, főleg ilyen nagy konkurens mellett, mint az android.
Max. azokat fogja ez a modell elérni, akik nagy HTC fanok, mert Nokia -ban elég erős a vonal.
-
törölt tag
Köszönöm a cikket!
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy a "más" márkás WP -s telefonok általában gyengébbek, vagy lemondásokkal járnak bizonyos téren (a Nokia -hoz képest)? Vagy ez hülyeség? Gondolom nem szeretnének nagyon konkurenciát teremteni maguknak. A rendszer elterjedését azért ez szerintem nem nagyon segíti elő. Nem feltétlen ennél, inkább a mostanában megjelenő gyenge minőségű kisebb gyártókra gondolok.
Lehet külön kellene választani, hogy WP -t építenek vagy telefon márkát. Vagy rossz a gondolatmenet?
-
törölt tag
Nekem ő jobban tetszik, mint a Nokia, ha már WP -s modellekről van szó. Az ára valóban 200k körül várható? Viszont a kamera nem valami meggyőző. Oké, hogy nem csak az mp a lényeg, de azért előre nagyobbat tenni mint hátra, azért nem minden a szelfi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest