- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
válasz
Vigilante #12 üzenetére
Jó kérdés, ki kell próbálni hogy a jobb. Nem tudom... 144-re limitálni lehet, több úgysem fog kimenni a monitorra. Viszont így már túl sok a faktor ami belenyúl a dologba. Van a monitor saját szinkronja, a szoftveres limit, a fastsync... Amit észrevettem Insurgency esetében, (120Hz-es a monitorom) előfordulnak mikroakadások. Multiban kikapcsoltam a fastsyncet, zavart.
-
duc
aktív tag
válasz
Vigilante #10 üzenetére
Nem limitálja az fps-t 144-nél, de a monitorra csak annyit enged tovább. A kártya számol gőzerővel annyi fps-t amennyit bír, de akkor küldi a legfrissebb kiszámolt kockát amikor a monitor befejezte az előző megjelenítését. Így 144 fps felett néhány kocka megy a levesbe, hiába lett kiszámolva.
Az afterburner meg annyit ír fps-nek amennyit a kártya kiszámolt, nem amennyit kiküldött a monitorra. -
duc
aktív tag
Utánanéztem ennek a fastsync-nek, gsync-hez meg sima vsynchez annyi köze van, hogy nem lesz tearing. Ettől még a monitor frissítési frekijét nem változtatja mint a gsync, de kevesebb az input lag
a normál vsync-hez képest, így valahova a kettő közé tehető az új technika.
Telepítem és tesztelem is mindjárt az Insurgency-ben, kíváncsi vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest