- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuzzlee803
aktív tag
Na, nem szórakoztam tovább, kezdtem egy új vaultot, ugyanott járok, és mindeki százas, kivéve egy csajt, aki Endurance specifikus.
Úgy bírom, amikor összejön egy baba, a figura egy "fuck her right in the pussy" mosollyal és kacsintással
Jöhetne egy picit gyakrabban a mani, mert a fent említett csaj a víztermelésnél dolgozik, és jött egy pasas, aki szintén ott akarna, de... Szóval mindegy, feleslegesen elvertem a pénzt, ahelyett, hogy Storage Room-ot építek, és a csajt is el tudom helyezni. Remélem lesz még elég arra.
Ja, amúgy most így 12 dwellernél megrekedtem, ugye jönni fognak még? -
Chuzzlee803
aktív tag
Help
Ugye játszogattam, nyitottam egy 666-os vaultot, egész szépen haladgattam. Egyszer azonban egyre kevesebb víz lett, és egy kósza rush-t nyomtam rajta. Amilyen az én szerencsém, bogarak jöttek fel, és sugárzás. Azóta mindenki 10%-os "boldogságon" van, és a szövegük is erre vonatkozik. (Az egy kéz, ami a hasamből nő kifele? A bőröm lassan világítani kezd! stb.)
RadAway termszétesen a fasorban. Mit tudok tenni? Nagyon az elején vagyok, összesen 12 lakos. Ez lett volna a tanulópénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest