Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
believil
tag
Ez a legjobb sorozat valaha! Az atmoszfére, a világ, a rendszer, a durva/hülya viccek, a cinizmus, a komolyság... minden benne van. Na jó pont a Fallout 3-ból hiányzik a felsoroltak fele, de az első kettő rész szerintem a valaha volt legjob számítógépes szerepjáték... nálam simán lemossa a Baldur's Gate 2-t.
Linkeltem be egy hírfoszlányt lentebb, úgyhogy reménykedem, hogy visszakapja a legjobb tulajdonságokat a New Vegas-ban! -
Rossi
addikt
War... War never changes...
Mióta ezt először hallottam intróban ('97-ben talán... de lehet hogy '99), azóta megborzongok tőle.
Várom.
-
Ipse89
tag
Hát ez a videó nagyon felkeltette az érdeklődésemet...

-
believil
tag
Nah... lehet reménykedni! Erre parancsoljanak...
-
EczkE
veterán
a gamepod.hu azért ott figyel a videó jobb alsó sarkában

-
believil
tag
-
celf
őstag
egyebkent en a regi dio3-as kepekkel is jol megvoltam, oszinten szolva kicst furcsallom is, hogy ennyire vaskalaposak a fanok. illetve ez nem baj, csak azt nem latom speciel, hogy mire voltak ennyire kiakadva, mert a regi screenek is szepek voltak szinre.... ennek majd jobban utana kell jarjak, mert annyira nem kovettem a torteneseket az utobbi idoben.
szoval ez a regi versus uj dolog game series-ek eseten erzekeny dolog.
es ugy tunik az egyik legnagyobb ok ami miatt kiabrandulnak a regi fanok az pl az izometrkius nezet megvaltoztatasa. itt hozta fel a haverom, hogy gondolj bele mi lett volna, ha a blizzard elojon egy 3D-s Diablo 3-al.......
igaz. de nem feltetlenul rossz, ugyanis egy 3D-s jatek is lehet jo, az egesz azon all vagy bukik, hogy hogyan tudjak megvalositani a 1st person view-t.... kidolgozott kornyezet, rengeteg munka, programozas, art work, iszonyu teljesitmenyu szamitogepek a gamerek otthonaiban, amiken el tud futni a jatek....
nem egyszeru.... de most a Dio3 felulnezetije is jol meg lesz pakolva effektekktel ahogy elnezem....na lenyeg a lenyeg: fontos, hogy fasza content kell a jatekba es akkor mindegy hogy milyen view, 3rd, 1st, isometric.
uff
-
believil
tag
Hehejj...igaz-igaz, a DIO3 jól fest, és végre a legíjawbb képeken hasonlít a 2. részre néhol... legalábbis ahogy megláttam a legutóbbi képeket, az atmoszféra, és a graf nagoyn hasonlítotz, csak szépen feltuningolva... viszont a StarCraft 2 hol tetszik hol meg nem, viszont pozitívum, hogy azért igen erősen hajaz az első rész grafikájára... legalábbis nekem nagoyn nagy pozitívum. RERTO ARC LETTEM...ÁÁÁÁáááá
Egyébként igaz amit írsz, túl sok játék néz ki jól... és mégsem, az atmoszféra megteremtésének hiánya miatt... no mindegy, hátha ez ütni fog ezen a téren is. Egyébként jó tudni, hogy nem csak én látom így a dolgokat, hogy valami sántít a naaagy pixeláradatokban, nagyon ritka ma az a játék ami úgy néz ki jól, hogy felejthetetlen képek ugorjanak be 5 év múlva is róla pl... -
julius666
addikt
Remèlem Bethesdáèk addigra megtanulják, hogy a játèkos != bètateszter. Az Oblivionnál is meg a Fallout 3-nál is az volt az èrzèsem h vmi sz.r bètaverzióval játszok. Animáció, sztori, párbeszédek - mindenből azt éreztem, hogy ez a játék bizony olyan messze van a késztől, mint Szintiboy Liszt Ferenctől. Nem is bírtam őket vègigtolni.
Habár nem rossz játékok, hangulatában pl. a F3 nagyon el lett találva szvsz, de ha már az időmet játékra akarom elb*szni, akkor találok sokkal jobb alternatívákat.Szóval egy próbát biztos megér, de ha olyan lesz mint az F3, bizony én hanyagolni fogom rövid úton.
-
celf
őstag
igen heroes meg, starcraft mind nagyon jók ilyen téren is. bár a heroes 1-el mégközelebb kerülünk pár régi igazán gazdag vizualitással rendelkező játékhoz. a régi gaming era ugye...

ez, hogy az új játékok ennyire semmilyenek szinvilágra... nem értem, nem igaz, hogy nem látják ezt a készítők....
bár most a Dio 3 nagyon jó szerintem szinekre. és azért vannak más, szép, igazi color depth-el rendelkező játkékok is.... hála az égnek

-
believil
tag
Hát igen... a Fallout 3-at úgy hagytam abba, hogy nem is tudtam hova tenni..."szép", meg jó, de hangulat, a történet, stb... hát ... újgenerációs játék. Vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban, tetszezz is... néhol nagyon, de néhol egyáltalán nem...
Egyébként vicces de én a StarCraft-ban is láttam a szépséget, ahogy a Fallout 1-2-ben is...
Lehet, hogy vén róka vagyok, és azért... eszembe jut a heroes első része... az is szép volt
Vissza témára: Remélem jobb lesz mint a FO3, és lesz legalább annyi hangulata, mint az első 2 résznek. -
celf
őstag
jó.
10 éves játék,
de szerintem jópár a Fallout 1-2 után kijött játék van ami 3D, meg anyámkínja de sokkal borzalmasabb mint az F1-2 kinézetre.
Az F1-2 egyszerű volt grafikailag, de esztétikailag annál jobb.. a színvilág, az atmoszféra, minden...
míg ez a Fallout 3-ban is megvan, de sokkal kisebb szinten.
Valljuk be, az egy színtelen, fakó, sápatag.... üres szar.
ok, ez nem a Fallout 3 vs F1-2 című topik, de ha már felhoztátok a témát akkor ezt jobb ha hozzáfűzzük. Így kerek a történet. -
celf
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
miért, a NW1 jó volt?

az obsidianban legalább van pár ex black isle-es forma....
de még ez se jelent túl sokat az a baj
-
CriticalHit
addikt
ez most mi, fallout 4, fallout 3 kieg? félek az obsidian-tól, mert a kotor2-t és a NW-t is sikerült elbaltázniuk
-
priti
addikt
Rendben. Legyen hát. Képzeljük el, hogy milyen jó is lehetne, ha jó lenne. De jó lenne ha jó lenne! Akár jó is lehetne... csak sajna nem telt el ahhoz elég idő. Nincsenek csodák, egy jó játék fejlesztéséhez idő kell, méghozzá sok, ergo vagy messze van még, vagy összecsapott, húzzunk le még egy bőrt kategória.
-
ruzsabazsa
aktív tag
"Sokatmondó"..

-
believil
tag
Hát ha szereted az igazi piszkos humorú, sok szálon mozgó iszonyat hangulatos RPG-ket, akkor szerezd be!!!!!!!!!!! Én pl a mai napig el tudok lenni vele hónapokig, ha eszembe jut... pedig hát nem egy szép új darab. Ha a FO3 bejött, akkor az 1-2 a grafot leszámítva szerintem még jobban fog tetszeni! Ja de véletlenül se a FO:Tactics-ot próbáld ki, az nem RPG volt, csak ilyen "taktikai" lövölde...olyan is volt...

-
Elmör
őstag
Sajnos nem játszottam a Fallout 1-2vel, de a 3 nagyon tetszett, még a DLC-k vannak hátra, aztán jöhet a Vegas is!

-
aram01
nagyúr
ebből én nem sokat tudtam meg

-
believil
tag
Istenkirály téma lesz ez! Elő is kapom az első két részt
...
Viszont a Bethesda műhelyéből nagyon várom még a TES V-t... -
Napfénysüti
nagyúr
Újabb Fallout, yeah

Csak jöjjön már. -
Fortissimus
őstag
sajna osz meg eleg messze van...
-
celf
őstag
ja.... art director... most nezem a wikin: leonard boyarsky min is dolgozik jelen pillanatban? for Blizzard on Diablo III.... mar megint a Blizzardnak van esze

-
kgergo23
tag
ja igen, bocs, tenyleg Reno
remeljuk jo lesz
a Fallout 3 is jo volt, mas mint az elozo Fallout-ok, de jo. en azt a hangulatot szeretnem ami a Fallout 2-ben is volt, ha az meglesz, akkor ez is rohadt jo game lesz. -
celf
őstag
es tenyleg
RenoVegas lejjebb van.
viszont hogy mennyire lesz jo ez az uj Fallout sequel...
ha az art departmentbe is visszavennenek par embert a regi FAllout 1-2 gardabol, Mark Morgant bevonnak a soundtrack keszitesbe mondjuk valami masik frissebb co-musiciannel.....
es leszerzodtetnek a REGI wirtereket,megvennem 100X a jatekot es szetosztanam a raszorulok kozt.
-
celf
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
eredeti Fallout 3 intro? volt olyan?

-
Izé, New Reno nem Vegas helyére "épült"?

-
kgergo23
tag
Las Vegas varosa teljesen erintelennek tunik nem ? mintha semmi baja nem lett volna...a videon latszik, hogy hegyek veszik korul...a robbanasok itt nem tettek kart vagy mifene ?

-
tekerede
csendes tag
Na erre vártam. Régen kötött le annyira játék mint a Fallout 3
remélem magyar nyelv lesz ehhez is. -
Szirti
tag
A videóban egy NCR zászló van! Kíváncsi vagyok kikkel fognak összeugrani

-
ABee
tag
Ha jól tudom az obsidian fejleszti ami a Black ISle tagjaiból jött létre. Kiadni persze ezt is a bethesda fogja.
Link ha tudsz angolul. Az obsidianról.
Szóval szerintem állat lessz
Djuree-vel meg nem értek egyet. Én még a F3 elôtt elkezdtem tolni a régi falloutokat, valamikor 2005-ben. Szerintem a hárommal abszolút semmi baj nem volt, sôt. Ennél jobban 3d-ben nem tudták volna visszadni a régi stuffok feelingjét.
-
Ari18
őstag
Nagyon várós. A Fallout3-al is sokáig elvoltam, nekem bejött.

-
kgergo23
tag
nagyszeru, varom varom
mar a fallout 2ben is piszok jo hangulatot tart elenk Las Vegas, remeljuk most sem lesz maskepp 
-
Djuree
félisten
már a fallout 3 is szar volt. hol vannak már a régi falloutok? miért kell mindennek szar irányba "fejlődni"?

-
vsgaborr11
tag
Ehhez csak annyit tudok hozzászólni:
War. War never changes.
-
Kareszovics
addikt
Az eredeti Fallout 3 introjának erőteljes plagizálása.
Ettől még lehet érdekes lesz. 
-
Béka86
csendes tag
Nagyon várós!
Lustáknak:
Fallout wiki -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nagyon messze van még a november, de már nagyon várom.
Ha lesz Collector's Edition, egy vásárlójuk biztosan van - a Fallout 3 CE-ről lemaradtam.
-
konas
senior tag
Ez asztan a jatek.

Jo volt a 3 is..Azert leheth eltoljak az oszi megjelenest. -
sirdond
őstag
Remélem jobb lesz mint a FO3
igazság szerint én a project v13-at jobban várom és nagyobb reményeket is fűzök hozzája,ha valakit érdekel akkor van fonline: 2238 is

http://fonline2238.blogspot.com/ -
sowi
őstag
csak ternenek mar vissza az izonometrikus nezetre, a t*kom kivan ezzel az FPS hulyeseggel, a 3-at mar pont ezert vegig sem jatszottam....
-
iSonic
addikt
Na szuper Fallout soha nem jön rosszul

-
UnSkilleD
senior tag
november még nagyon messze van, dobhatnának addig valami új dlct F3-hoz hogy tudjak mit csinálni

-
gtamate2
veterán
már nagyon várjuk!
-
zed1983
őstag
Már várom...

-
bacsis
Közösségépítő
a fallout 3 volt az utolsó játék ami tényleg le tudott szögezni nagyon keményen a gép elé, valamikor 2009 nyarán

azaz mostmár bő fél éve csak szenvedek a játékokkal, semmi, ami ide ültetne ismét
-
Tottika
tag
Ez hülyeség már megint,semmit nem látni a játékbol....Újabb beetetés
-
drachos
tag
Az a robot kicsit emlékeztet claptrap-re

Egyébként akkor ez olyasmi mint GTA Vice city? Egy különálló játék lesz, de még annyira nem lesz nagy újítás, hogy Fallout4-nek hívjuk?
No meg elvileg a Fallout3-hoz nem jön több DLC, legalábbis ilyesmit mondtak nem?
-
pilsner
aktív tag
ó igen. csak jöjjön
-
keIdor
titán
Jé, ilyen is lesz?
Ez valami DLC lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként igaz amit írsz, túl sok játék néz ki jól... és mégsem, az atmoszféra megteremtésének hiánya miatt... no mindegy, hátha ez ütni fog ezen a téren is. Egyébként jó tudni, hogy nem csak én látom így a dolgokat, hogy valami sántít a naaagy pixeláradatokban, nagyon ritka ma az a játék ami úgy néz ki jól, hogy felejthetetlen képek ugorjanak be 5 év múlva is róla pl...

remeljuk jo lesz

Ez valami DLC lesz?