Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
Ugyan nem vagyok Bethesda fan, de en azert adnek nekik nemi idot h javitsak a bugokat meg adjanak plussz tartalmat (ugye van a jatekhoz Season Pass) aztan utana mondanek velemenyt. Mondjuk ami engem idegesit az h a jatek ezerrel fossa a Minuteman radiant kveszteket. Az eggyik ilyet nem is vettem eszre es az eggyik telepulesen rengeteg cuccot kellett megjavitani emiatt.
Akinek performance problemai vannak, a Fallout 4 nexus-on talal jopar modot amik segitenek ezen. Nalam pl sokat dobott (hulladek gepem van) az a mod ami lecsereli a 2k world texturakat kissebre/optimizaltabbra.
-
jahrn
senior tag
Kis javitas, a Bethesda a Gamebyro motort 2002 ota (Morrowind) hasznalja, persze rengeteg rancfelvarrason esett at. Elsosorban azert hasznaljak ezt a motort mert nagyon jol moddolhato (es ez a fo oka h a jatekaik nepszeruek PC-n), cserebe b@szott szarul optimizalt.
Masik, szerintem a Bethesda 1 dologhoz ert - world bulding. A jatekaikban fantasztikusakat lehet koborolni/felfedezni. Ellenpelda a Obsidianos Fallout Vegas, ahol a kornyezet baszott unalmas viszont az RPG resz jol kidolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest