Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek a Philips SSD-k hasonló érzéséket keltenek bennem, mint az Acer SSD-k..
Utóbbinál komplett Biwin cucc az egész. A Philipsnél vajon kié a motyó?
@Scarletiel: Almát - körtéhez
Az egyik m.2 SATA a másik pedig m.2 NVME 
-
zozoo83
tag
Miért maradt ki a Noblechairs HERO Fallout Vault Tec? Szerintem elég nagy rajongótábora van annak is...
-
ceia
őstag
Ezek a mai házak szörnyűek.
-
Croissant
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor tessék:
https://prohardver.hu/teszt/hazai_palya-hardvermatineval_koszontjuk_az_oszt/biztonsag.html -
KAMELOT
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
SX8200 512gb...72eu 5 év garival + 1 év gari 8eu....80eu 6 év garisat veszek!
-
-
kakuk.tamas
addikt
Ez így csak részben igaz. Például a kamerák nagyrészét elég egyszerűen belehet rakni HomeKit alá…

(Nem mellesleg azt se írják pl a CompMarket oldalán (ahol belépés után tudsz adatlapot nézni. De gondolom nincs fiókod…), hogy Amazon és Google Assistant kompatibilisek a kamerák nagyrésze…)
Szóval miről beszélünk? Eléggé tág a HomeKit kompatibilitás, akit érdekel a dolog, az se zavarja, ha nem OOT megy a dolog…
-
azbest
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
a hétvégi ajánló kifejezetten reklám. Oda is írják.
-
Croissant
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze."
A kedvedért megnyitottam az 5 feltüntetett kereskedés oldalát, rákerestem, hogy homekit, és nem találtam egyetlen találatot sem. Hát ezért. Szívesen. -
kakuk.tamas
addikt
HomeKit-es cuccokat miért nem ajánlotok sose? És nem is teszteltek semmi ilyet se…
-
qwertly
addikt
Most vettem 1TB samsungot 3 év garanciával 30e Ft volt. Így soknak tűnik az itteni.
-
noisia
aktív tag
12 hónap garancia egy SSD-re ... rendkívül bizalomgerjesztő. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egyik m.2 SATA a másik pedig m.2 NVME