- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túl bonyolult és romlékony, ez ezerszer egyszerűbb.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Shinjike87 #13 üzenetére
Verszemet kap a macska
-
potyautas
tag
Virágcserép leborítva, befelé fordított fél dióval feltámasztva. Már csak egy lap kell alá, amivel együtt ki lehet vinni a szabadba. A ragasztós megoldásnál bármi más humánusabb.
-
shteer
titán
Ha van hova elvinni tényleg humánus.
Egyéb módja nem igazán van, macska se az bár hatékony.
-
F_Gergely
őstag
Én kedvelem a rágcsálókat, tartottam otthon hörcsögöt, degut, csincsillát, ugróegeret, futóegeret.
Nincs velük bajom, sőt csincsillát simán be tudtam tanítani hogy ne rágjon szét semmit a lakásban - szabadon mászkáltak.
Macska ha ilyen "céges" az megeszi mert ugyan olyan étel neki, nameg vadász ösztön. De pl otthoni macskánk, az megette de a belsőséget nem. Azt mindig otthagyta.... Mostani macskám meg csak benti macskákHa irodán kívül van egér nem zavar, de irodában helye nincs.
-
törölt tag
A világ legundorítóbb teremtményei. Össze pisálnak/szarnak mindent, büdösek, megrágják a dolgokat, betegségeket hordoznak.
Az meg hogy még az asztalra is felmegy, kemény. Én itt már nem gondolkoznék humánus megoldásokban, inkább arra hogy minél hamarabb eltűnjenek, bármilyen módszerrel is.Egy macska tényleg jó, megoldás lehet. Viszont az is csak akkor fogja meg, ha nagyon éhes. (közbe meg iszonyatosan megkínozza - a miénk fél órát játszott vele, utána meg leharapta a fejét
)
Én amikor volt egér, beletereltem őket egy, a helység sarkába helyezett konzerves dobozba. Gyorsan megvan. Nyilván ha a helység tele van cuccal, akkor nem az igazi. Buta kis állatok, nem nehéz egy seprűnyéllel stb. levadászni őket am. Viszont, megértem, mert én se szívesen gyilkolok.
-
F_Gergely
őstag
Macska nyilván párat elfog de utána megszűnik az egér mint olyan. Volt munkahelyemen szintén hatalmas telephely, ott minden épületnek volt saját macskája
Lehetett volna kirakni hagyományos egérfogót is de én nem akarok elpusztult egeret látni.
Az hogy telephelyen van kevésbé zavar, az irodában ne legyen, mert szétrág mindent, meg potyogtat az asztalomra. Ekkora területen egyébként nem lehet megszüntetni, még egér méreggel sem, végleges megoldás csak a macska lenne. Rengeteg a zöld, az olyan terület amit nem naponta használunk és nagy az alapterület is (több km x több km)
-
Szia!
Tenyleg humanusabb megoldas, mint ragasztozni vagy merget kitenni, azonban szerintem ertelme nincsen azon kivull, hogy jo moka ezt osszerakni es nezni, hogy bent a kiseger.
Nalam is szoktak lenni csaladiban, a garazsban meg patkanyok kozben. Volt hogy leszedtem az egeret a ragasztorol es probaltam lemosni a szorerol a ragasztot, azonban nem sikerult es egyebkent is elpusztult, valoszinu a sok erolkodestol es stresszelestol. Ok nagyon szapora allatok, borzalmas mennyisegu egyed szuletik, ezert nehez oket kiirtani. A mereg azert hatasosabb mert igy az ottani populacio tagjai hullanak es van ra esely, hogy idovel megszunik az eger jelenlete.
Ha az eger nem megy a kihelyezett mereg kozelebe, akkor valoszinu nem jo helyre van kihelyezve. Amugy ilyen helyen a ragaszto a legjobb, mert egybol meg is van a rosszasag.
-
sonar
addikt
Azért én itt némi ellentmondást érzek.
Macska jó volna, de nem engedték és vmi humánus megoldást kerestél...Egyébként a ragasztós csapdákat ajánlom
azok össze szednek mindent.
-
törölt tag
Humánus persze... kivéve, ha úgy jársz mint én. 2 napig semmi kapás, legközelebb 2 hét múlva már csak a mumifikálódott tetemmel találkoztam.
Mondjuk hosszú távon az egér nem a csapdától tűnt el, hanem a felújítás közbeni élettér hiányától
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest