- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
A műfaj tetszik.
De gondolom a társak hülye ai-ja is a stílus része. Tudtommal ők nem zombik, mégsem képesek normálisan felismerni a helyzetet. Engem támadnak és drága szemüveges barátom fejszével a kezébe a falhoz lapul, mintha nem történne semmi. Közben meg pont előtte lövöldözöm.
-
saelin
veterán
válasz
tatararpad #16 üzenetére
+1
Én sem dobtam tőle hátast, ilyen megjelenéssel maximum 10 évvel később fogunk találkozni. De ez a része izgat a legkevésbé a játékokban. AI-val kellene kezdeni valamit, mert az már évek óta csak egyhelyben toporog... Most játszottam ki az The Evil Within-t és ott (de említhetnék más játékot is) valami ritka hülye az ellenfél. Meglát, bemászol az ablakon, majd ő utánad mászik és lecsapod a fejét egy baltával. Vagy, bemászol az ablakon, ő utánad mászik, te kimászol egy másik ablakon és követ mint egy retardált.
Az Alien Walking szimulátorról nem is beszélve...A látvány számomra már elérte a nem érdekel kategóriát, mert már nem 2D-s pixeleket nézünk, hanem sokszor CGI (jó, nem mai szintű) grafika van, de az AI ugyan az, mint 2004-2005-ben. Horror játékba szvsz a foggyosok nem férnek bele. Féljek tőlük, ne röhögjek ratuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest