- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
junkie0002 #137 üzenetére
Épp ez az, nem kéne ilyennek lennie. Z-vel megegyező hardverű Nexuson (4) használ haver 5.0-át, semmi gondja, baja, tökéletesen gyors neki a telefonja. Más gyártó miért nem tudja így megoldani (direkt nem "Sonyzok"). Minden azonnal történik, nem akad, nem fagy.
-
törölt tag
válasz
junkie0002 #137 üzenetére
Érdekes amit mondasz, a Z pont a lollin lett pattogósabb, gyorsabb.
-
junkie0002
csendes tag
Nem értem, miért követeli mindenki, hogy felmenjen az alsó-közép telójára a 2 évvel később kiadott major verzió, amikor már a gyári is szaggatott. Én Z1C-re felpróbáltam a L-t, és K után a pattogós, fluid rendszerből egy akadozós fos lett, 2-3 másodperces betöltési időkkel, szaggató animációkkal. Mindez egy 1 éves csúcskészüléken. Thanks, but no thanks..
-
Aryon87
félisten
Xperia L-ről nekem is jó véleményem van, páromnak az volt, sosem volt vele baja, hibátlanul működött. 1 alkalommal volt gond vele, hogy hirtelen merülést produkált, 1-2 óra alatt 70%-ot merült úgy hogy csak pár perceket volt használva tekintve hogy dolgozott és szünetben nézett fel viberre.
Sp lerágott csont, én szabadulni akarok tőle, csak fél év rablánc van még rajta..
Samu S6-ot néztem, tetszik, de nem kéne, a kidudorodó kamera az nagy hiba, S6 edge meg borzalmas, idétlenné teszi a lehajlított szélek.
Huawei P7 és P8 bejövős, + Mate7 is, de a G4 ami nagyon akarós nekem. -
TTommi
aktív tag
válasz
babkukta #133 üzenetére
Erdekes, hogy rosszabb uzemidot mersz, nekem pont az ellenkezojerol van tapasztalatom. Raadasul L ota az a nyavajas melegedes sincs a Z2 - n, illetve ami van az sem veszelyes. Persze orulok nagyon, ha kapunk egy meg jobb rendszer frissitest. Ahogy nezem, lassan mar az M rol fogunk beszelni.
Sajnos tenyleg voltak, vannak problemak mindegyik gyartoval, sajnalom, hogy akiknek volt, igy megjartatok az SP, Z vel stb. vel. Ezek szerint nekem mazlim volt, hogy SP helyett az L-t valasztottam a fiamnak. A mai napig ugy fut, az a rendszer, mint a kisangyal, pedig allitolag annal a keszuleknel sem franko minden. Mindegy, oruljunk, jon a nyaloka de lux tolotetos verzio es remeljuk nem fog visszanyalni!
No more- nak: a P8 as Huawei- t nezted mar? Ha meg nem, akkor ajanlom. Tegnap probalgattam es nagyon tetszett. G4 et is szerettem volna kezbe venni, de mindenhol csak az i6 es az S6 ot latom. Ez ugyan off, de nagyot csalodtam az S6 kijelzojeben ahhoz kepest, hogy mennyi money ba kerul! Meresi eredmenyek ide vagy oda, eloben Huawei is raver, nemcsak az iphone6. -
babkukta
senior tag
na, hát akkor várom az 5.1.-et sok szeretettel!!! Remélem tényleg gyógyír lesz erre a problémára. Ha lesz olyan üzemidőm, mint kk-val, már nem szólok semmit. Bár.. véleményem szerint kell majd ennek pár javító csomag, mire stabilan beáll. (bár ez nem csak a Sonyra igaz)
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Májkülnájt #130 üzenetére
Olyan nincs, ami olykor-olykor ne akadna, akármilyen telefon is
-
Penguin95
senior tag
válasz
GeryFlash #127 üzenetére
Azért az SP után én már nem bízok a Sonyban. Előtte is megszívtam már 2x, mikor egy ócska bugos rendszerrel hagyták ott a telefont. Az LG is azt a taktikát követi, amit a többi gyártó. A zászlóshajókat támogatja főleg, a többi csak amolyan esetleges "épp unatkoztunk" típusú szerencse. Itt is ez megy, bár az M2 meglepetés (lehet). Nálam potenciális utód lehet majd a G4, ha eljutok odáig.
-
haxxika
senior tag
válasz
babkukta #107 üzenetére
Nekem is jobban merül a Z2 a gyári 5.0.2-vel, de ez a Lollipop hibája. Előttem van a Nexus 7, múltkor mértem rajta aksi időt 5.0.2 és 5.1.1-el összevetve. Előbbinek 2 nap, utóbbinak 5 nap készenlétben. Azthiszem itt a Google szúrt el valamit, szóval az 5.1.1 egy gyógyír lesz erre a problémákra.
Z3-on nem csinál olyanokat a szoftver, hogy amikor bekapcsolod a képernyőt hirtelen felmegy az LCD gamma szintje (kifehéredik) aztán visszaáll? Nekem ilyen 2-3. felébresztésnél mindig megcsinálja, nem tudom többin tapasztalható-e ez. -
GeryFlash
veterán
,,Sony-ra nincsenek frissítések" barlangi trollok merre vannak? Azt hittem max a Z2 kapja meg, de még az első generáció is, korrekt!
-
Elementh
aktív tag
válasz
Just_Reboot #118 üzenetére
Nem biztos
pl: éjjel nálam töltőn van,így nem merül semmit se
vagy: nem ragad be semmi, mert kilövöm őket időnként, az fb vagy mail úgyis megy ettől függetlenül.. Mások a szokások, ennyi
-
Penguin95
senior tag
válasz
Just_Reboot #114 üzenetére
Na Te inkább tedd oda a Nexusod, ahová való. A macska alá.
(#116) Justreboot: Nem, az a Nexus alá kell, nehogy kiégesse a szőnyeget.
-
m1lan
őstag
válasz
Elementh #103 üzenetére
Néhány idézet a Z1C topikból:
"2 napot én is teszteltem a L-t, de nekem nem jött be. Bár nem stopperrel mértem, de az alkalmazások hidegindítása észrevehetően lassabb, pl. ami nagyon idegesít a telefon és az sms app megnyitása is sokkal lassabb, mint K-n. Elég sok helyen, beállításoknál, notificationöknél simán bele lehet futni röccenésekbe, sőt a lockscreen feloldása is 10-ből 1-szer beszaggat.
Emma-val tettem fel, szóval friss rendszer.
Most a vicc kedvéért felraktam rá a J-t, ez hasít, csak bűn ronda.
Asszem maradok a K-n, a három közül az jött be a legjobban.
Kár volt kinyitni a BL-t"
"Nekem is menni fog vissza a kitkat. Sokkal jobban merül a lollipop. fele annyit bír.( gyári visszaáll+ ota frissítés). Esténként is merül 10 % ot( eddig 3% ot merült) és 3x is beragadt már vmi szar így 20 % ot is merült már este. Ha használom szinte látom hogy számlál vissza az akku töltöttségjelző. Pedig stamina megy."
"nos most már több mint egy hete van LP a telómon, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve...
gyorsabban merül, eldobálja a headsetet, volt hogy 20 percen keresztül volt a vonal végén muter, és én ebből semmit nem vettem észre, csak akkor, amikor hívni akartam mást, és láttam, hogy anyám meg vonalban van...
szóval szerintem vissza lesz dobva a KK, ha csak nem jön hamarosan valami javítás.
gyári visszaállítás megvolt, ki be kapcs sokszor megvolt, minden ami ilyenkor szokás, de nem jobb.""Nekem egyszer az nfc szolgáltatás ragadt be, pedig nfc -t még nem is kapcsoltam be, 1szer pedig a vendég felhasználó, pedig csak kipróbáltam, majd töröltem és estére beragadt. Ma meg simán az android rendszer húzott le 20% ot. :/"
Hibátlanul teszi a dolgát, ugye?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Májkülnájt #104 üzenetére
Nem akarlak letörni, de nem a szabad RAM mennyisége határozza meg, hogy tudnak-e jó szoftvert írni vagy sem. MM-ban telenyomkodott S6 Edge-t néztem múltkor, repült, nem akadt, nem fagyott.
Ellenben Z1C-t nézegettem még 1 éve kb, melegedett mint a franc, meg tipikusan fakó a kijelző szerintem. SP-n is annak találom, szerintem a V-m kijelzője jóval szebb.
-
babkukta
senior tag
válasz
ctvagyok #106 üzenetére
próbálgatni kell az 5.0.2-őt. Én 3 félét próbáltam ki. Volt a gyárit telekomos sz.r, azttán átpakoltam a 23.1.a.1.28 függetlent. Ez jobb volt, de laggolásokat itt-ott észrevettem, + gyorsan merült. Aztán ment rá a Kk, amivel semmi bajom nem volt, jó üzemidő, gyors, stabil. Aztán láttam h letölthető egy német telekomos új fw Lollihoz, azt felpakoltam, és tökéletes a sebessége, bár a merülés még most is jelen van
-
ctvagyok
őstag
Haver tegnap nagyon panaszkodott a z3c és 5.0.2 kombójára. Szerinte kitkat fényévekkel jobb volt. Már várja az 5.1-et.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Májkülnájt #104 üzenetére
Nem akarom mentegetni a samut, de ez a szabad ram dolognak nem sok értelme van. Nem reprezentatív, lehet a rendszer telepakolja indításkor, hogy minden alapfunkció, vagy minden olyan dolog amit használni suoktál, már benne legyen.
-
Májkülnájt
tag
válasz
Elementh #103 üzenetére
Népszerű teló volt valószínűleg, akkor jónak mondható hardverrel. Volt elviseltem, a rekord 48'C volt. Ez sztem mindent elárulXDDD
Azóta z2-vel vagyok, imádom szeretem! Jó akksi, hardver, szoftver. Semmiért nem adnám!!!Ja igen, lehet h a sony nem ért a szoftverekhez de a samu sem. Minap láttam s6-ot 250mb szabad rammal... 260ezer az a csoda... Minden nem sikerülhetXDD
-
Elementh
aktív tag
Ez az sp téma minden Sony frissítés hírnél előjön. Gondolom a következő hír, mikor azt olvassuk, hogy kijött az 5.1,akkor ismét le lesz írva.. Nem unjátok még? Aki csalódott, adja el és ne vegyen többet a Sony telefont, lehet csalódni más gyártó cuccaiban is.. A z1c megvan több, mint fél éve és hibátlan, jött rá LL és jön a következő frissítés. Csak így tovább Sony
-
Tomi_Ohl
veterán
Dehogy, az már nyilvánvaló user error lenne.
De ha pl tudod, hogy a Super Stamina jobban meríti az akkut (mert el van cseszve), akkor ne sírj, ha lemerült a telefonod mellette. User error, nem kellett volna bekapcsolni. Aki ezt tudja, annak nincs gondja a Sonyval.
És persze sok hasonló hibára van még magyarázat. -
törölt tag
Xperia E4,E4g-vel mi a helyzet ?
-
telemundo
tag
Nem értem, Gugliék mért nem teszik kötelezővé a minimum 2 éves támogatást ill. ajánlottá a 2,5 évet?
-
fojuzer
aktív tag
Nos ez nem Semmi,viszont nem is valami!Pld az Xperia SP(C5039 4G-LIE-s tip már semmit nem kap s a többi sem,?,Na mivel a frissitések,készülék tipusokar készülgetnek,nem bevétel-PROFIT-kiadás ami csökkenti a hasznot.Tehát a régebbi müszakilag esetleg alkalmas ,de 1-2 éves ketyerék,vevöi,felhasználoi le vannak "SZVA" Ennyit minden gyárto cégröl! UMCSI! Jöjjenek az ujabb OS-Op-rendszerek!
-
m1lan
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy milyen új user error-okat hoz majd eme frissítés
-
Aryon87
félisten
válasz
#22743424 #74 üzenetére
Jaj eszemben sincs itt fuggetlenites ugyet keresni, azt megoldom forumon kivul, bar nem hiszem h eletbevago lesz, lehet jobban jarok ha eladom 30 rongyert
szervizt megjarta, meg van ujitva a telo karc nincscrajta. Eggyedul a hatlapot kell cserelni a letort pockok miatt.
Babkukta, 4.1 verzioval hoztam ki, de egybol ment ra a 4.3. Igy utolag nem tudom hogy kell a 4.1-et visszatenni, de most mar nem mergelodom vele jo lesz a Cm11 vagy slimkat verziok. Fel evet mar kibirok
-
darvinya
titán
válasz
Just_Reboot #79 üzenetére
Tessék???
LP-nek mi volt az alap hibája?
Ja …felzabálta magától az összes RAM-ot.
A Sony gyártó sz…rokról meg annyit, hogy nincs olyan sok független készüléken, és ne keverd a szolgáltatóival.
Utóbbi rendesen teli tömi, a sok user egyből használja is, aztán persze minden szemét lesz és lassú. -
Weeman1
veterán
Azért ez dicséretes.
-
saca23
aktív tag
válasz
Just_Reboot #79 üzenetére
Ez is benne van sajna de a tényeken nem változtat az 1 giga ram kevés!
Főleg 1-2 hónap elteltével amikor telepítgeti az apokat
az ember, egyszerűen tele szemetelődik a ram és így lassul az egész teló. -
Seikai
aktív tag
Na most játszottam el újra a gondolattal, hogy ultrát vegyek
-
törölt tag
M4 Aqua? Vagy az magától értetődik?
-
saca23
aktív tag
Helosztok
Szerintem semmi gáz a sony teloival bugok minden gyártónál vannak.
Elég csak beleolvasni mondjuk egy két samsung topikba.
Nekem sp- ém volt több mint egy évig s3-at váltott céges teloként.
Megvételkor volt rajta egy kissé búgos t- és 201 szoftver amivel voltak bizony
fagyások a sony tudott róla kb 1,5 hónappal később adták ki a 205- ös frissítést.
Ezzel teljesen felgyorsult a teló nálam teljesen bug mentesen. Körülöttem még
màsik 4 embernek volt sp és senki nem akarta falhoz vágni, mert olyan szar.
Tudomásul kellett venni nem jött rá 4.4, pedig igérték.
A ramkezelése nem volt rosszab mint az s3 é, el kellett fogadni 1giga ram az ennyi.
Most egy z2- re váltottam le amivel semi gáz nincs szofveresen (5.0.2) 3 giga ramnál
nincs program bezárogatás. Sajnos a droidba vannak alapvető bugok pl: ram igény. -
-=RelakS=-
veterán
Hűűű... a Z-re a héten csúszott fel a nyalóka, és jön rá még 5.1 is? Frankó
-
babkukta
senior tag
-
Aryon87
félisten
En oktoberben, max decemberben a karacsonyi akcozaskor szabadulok az sp-tol. Kifuggetlenitem ha tudjak, masodlagos telonak jo lesz, esetleg eladom (kerdes mennyiert?).
-
Penguin95
senior tag
Vannak bajok feljebb is sajnos (cserélném is a Z-t), bár az tény, hogy az SP-hez képest szinte hibátlanok.
A női logikáról pedig annyit, hogy: "Egy férfi egyszer megértette a barátnője logikáját. Aztán a nő meggondolta magát..."De mikor majd lecserélitek, és végre egy telefon lesz a kezében, akkor rá fog jönni, hogy kár volt húzni a cserét. Csak saját magával szúr ki, ha olyan telefont használ, ami nem lett egy jó eresztés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Penguin95 #66 üzenetére
bagyusz hegesztett rá valóban, de szabadulnék már tőle. Barátnőmnek van, panaszkodik rá. Mondom adjuk el, szerzek jobbat. Á nem, jó ez. De előtte meg majdnem a falhoz vágta. Nők, nem értem.
Az újabbakkal lehet már nincsen gond, de mint gyártót már nem igazán preferálom.
-
bozont
veterán
Annak ellenére hogy elbírná, az ember még benyelné hogy nem jön rá lollipop. Viszont azt már nehezen, hogy a meglévő is igencsak bugos, vagyis csapnivaló a memóriakezelés. Én ellennék még egy darabig a 4.3-mal, ha normálisan lenne optimalizálva. És szerintem sokan mások is és ez a support hiánya, nem az hogy nincs rá újabb verziós droid.
Sajnos rablánccal vettem a készüléket, ami még decemberig tart. Utána viszont csak függetlent veszek, már most gyűjtögetek rá.
-
Penguin95
senior tag
Tudom, hogy az a kevesebb, csak mikor olvastam a hsz-ed, nekem az jött le, hogy még nem hallottál erről a kiskapuról.
SP-re van zárt bootloaderes CM egyébként, ha már nagyon szabadulnál. A Sony frissítési politikája meg eddig inkább nem mondom, hogy mi volt. Az szerintem épp eleget elmond, hogy hiába kapja meg a Z-m az 5.1-et, és hiába lesz hibátlan (úgysem lesz), nekem ez volt az utolsó Sony telefonom jó hosszú időre.
-
törölt tag
Szerintem semmi baj a sony készülékekkel és frissítéseivel. Sajnos mi így jártunk ( SP tulaj) ebbe bele kell törődni, de azóta minden szuper és jó Lásd Sony Xperia M4 Aqua
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Penguin95 #39 üzenetére
És melyikből futkos több? Amúgy tudom, épp ezért ha gyári support nincs, b*szhatja az ember. Az SP is bőven elbírna újabbat, de a Sony jól kitolt.
pit stop:
Értelmes ember nem pattog, ha maga barmolta szét a telefonját. Hülyék mindig is lesznek. Amúgy meg a Cordonnak nem mindegy? Beviszik a telót, kijön karcosan, és ráírják nincs gari xy okból.
-
darvinya
titán
válasz
Just_Reboot #54 üzenetére
Én nem reset-et írtam, hanem fw újra rakást teljes gyalulással.
-
Penguin95
senior tag
Meg az egész 2011-es széria.
Szerk.: Hogy ne tűnjön üres trollkodásnak: A 2011-es telefonok képesek lettek volna a 4.1 futtatására, sőt. A Sony llítólag vizsgálta is a lehetőséget, de szerintük a felhasználói élmény sérült volna. Na most CM10-es alapra készült egy olyan ROM, ami tökéletesen másolta az Xperia Z 4.1.2-es szoftverét. Egy dekával nem futott rosszabbul mint a bugos, gyári 4.0, egyedül a panoráma fényképezés nem működött hibátlanul a driverek hiánya miatt. Ezek után én nem hiszem el, hogy a telefont készítő cég ne tudta volna ezt megoldani.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Matada2.3 #48 üzenetére
2011-től felfelé már nem lehet őket nyithatóvá tenni sajnos. Korábban úgy működött a dolog, hogy a telefonok hátlapjai alatt voltak testpointok. Ezeket kellett ide-oda kötözni, majd egy erre készített program segítségével lehetett nyitni és függetleníteni.
Egyébként voltak próbálkozások, amik arra mentek volna, hogy módosítsák a TA-t (itt tárolódnak az egyedi dolgok, mint az IMEI is), és ezáltal nyithatóvá tegyék, de mindig hardbrick lett a vége érthető módon.
-
darvinya
titán
Mindenki itt szüttyög, de kis infó nem ártana.
-Xperia P: bug-ja ST-Ericsson chip miatt van, mert soha nem lett 4.1-es driver-ek kiadva.
-Xperia SP: valójában NXT széria, hiába Z testvérének adták ki.
Belső gyártói nyomat elérulta, mert 2011. októberi
Ráadásul gyártási HW komponens hibás is, emiatt nagyon sok benne a hibásan működőJustreboot
Faterodnak nem ártana egy hardreset, SD kártya formázásával.
Csodákra képes. -
no more
veterán
válasz
Penguin95 #47 üzenetére
Nekem k310i, k800i, U, SP, ezek közül a k800i volt a legjobb. Más értelmes telefonja szerintem nem is volt a Sonynak (ericsson) soha.
(#49) Enci1983: Ahogy az SP 4.4 frissítését is megerősítették anno. Csak épp az ígért dátum előtt lemondták. Gyenge az S4 pro Kitkat-hez, hát ilyen ez az Android.
(#52) darvinya: Van olyan, amelyik működik is?
-
Matada2.3
veterán
válasz
Just_Reboot #41 üzenetére
Nem tagadom.
Akkor még lehet SP-m lenne, jobban jártam.
Nem tudom mennyi ideig tart nyithatóvá tenni, vagy ezt ki koordinálja, de sok ember életét megkönnyíthetnék vele.
(#38) moleculez: Azt inkább kihagynám és ott se fenékig tejfel a dolog.
-
Penguin95
senior tag
Sony Ericsson P800 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K310i ->Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K800i -> Sony Ericsson Live with Walkman -> Sony Xperia SL -> Sony Xperia Z
Emellett napi szinten foglalkozom Xperiák szoftverezésével. Van még esetleg ilyen jópofának szánt beszólásod, ami talán be is válik?
Szerk.: A T630-am lemaradt. Meg a W302-m. Meg a Spiro-m. De több már nincs. Remélem..
-
babkukta
senior tag
válasz
Just_Reboot #41 üzenetére
De flasheléshez nem kell nyitott bootloader, tehát elvileg az előző verziót vissza lehet rakni, nem? Már ha gyári szoftverről van szó
-
-
Penguin95
senior tag
blagolf: Szerintem lehagytál 1-1 nullát a két szám végéről.
Ed3r_X_: Gyári független Xperiákon nyitható a bootloader minden további nélkül. A baj akkor kezdődik, mikor hálózatfüggő a telefon.
-
babkukta
senior tag
Gondoltam h elfog menni a téma iránya abba, h mennyi sz.r frissítés van. Eddig mindig az volt a gáz, h nincs támogatás. Most h van, az a baj, h rossz. Szerencsére az elmúlt időszakban kevésbé jellemző a sonyra a rossz rendszer. Na de mind1 mit csinál szerencsétlen, sz.r így is, meg úgy is
pit stop: ha nem közöl, akkor az a baj, h megint magára hagyja a készülékeit. Ha közöl vmit, az a baj, h ez meg az miért nincs benne. (Az SP-t szerintem még 2 évig hajtani fogják)
-
pit stop
addikt
Még mindig csak a Sony közöl komplett frissítési listát, és még mindig csak őt támadják e miatt
(#34) Ed3r_X_ A gyártóval értek egyet, ez nem így működik. Hiába vonja meg a garit, az önjelölt szoftverfejlesztő majd pakolja fel youtube-ra, meg fórumokra hogy mekkora szar a telefon, közben pedig ő volt aki szétbarmolta (persze azt már nem reklámozza)
-
-
no more
veterán
A felsoroltak közül majd megkapja a Z2, Z3, és Z3+.
-
törölt tag
válasz
debrecenikri #27 üzenetére
Van. Z3v csak ide nem jutott el hivatalosan. Erre gondoltál? Örülök ennek a hírnek, a Sony megigérte,hogy változtat a frissítési politikáján.Remélem nem csalódások sorozata fogja övezni az új rendszert.
-
blagolf
senior tag
A két top márkánál is vannak szoftveres gondok(samsung, apple) Sonynál is becsúszhat 1-2.
-
Meglepő hogy az első Z is kap frissítést. De ez dicséretes a Sony részéről.
-
debrecenikri
tag
Elírtátok: az nem Z3c akart lenni a z3 szériában?
-
jacis
nagyúr
Korrekt lista.
Ez már valami. -
Penguin95
senior tag
Na. A végén még megtanulják, hogy nem 1 évig támogatjuk a csúcskészülékeket?
Már csak abban reménykedek, hogy elfelejtik ezt az odexes baromságot (úgyse fogják), és nem szúrják el.
-
Aryon87
félisten
Október-decemberben kihozandó új telefon már nem Sony lesz nekem. Ha jó ára lesz addigra, akkor az LG G4 lesz a befutó. Van itthon G3 páromnak, az SP-m elbújik mellette.
(#16) locaLpatrioT
Enyém nem user error mert ahogy kellett használni a telefont, használtam is, de mikor már belassul és naponta többször újra kell indítani hogy menjen elég idegesítő. 2 havonta nyomtan gyári visszaállítást.
CM11/Slimkat (4.4.4) is hajlamos belassulni, de legalább elviselhetőbb..(#20) zola96
Na igen, én is ezért vettem meg, mert mondták hogy megkapja a 4.4 frissítést.. Rá 2 hónapra jött a koppanás ucccsó pillanatban hogy nem kapunk semmit, maradunk a szétcseszett 4.3-al..
-
zola96
senior tag
esetleg még valaki kiirná,hogy az sp-re megígértek valamit de nem jött rá?
Kiváncsi vagyok mikorra kapják meg. Aug-szeptember? Karácsony? -
Nincs olyan gyártó ami rendszeresen frissítene a közép(-felső) kategóriában. Egyedül a csúcskészülékek kapnak 1-2 főverziót, meg néha beesik 1-1 kellemes meglepetés a középkategóriában.
Az LG most kezdte csepegtetni G2 minire az 5.0.2-t de 5.1 már tuti nem lesz. Tehát 1 éves teló és már örülni kell 1 főverzió frissítésnek, ha mázlim lesz akkor lesz egy jó 5.1.1-es custom rom és viszontlátás. Sajnos ez van középkategóriában.
"(#12) Matada2.3": ott a pont. Ki kell pengetni a 150ezer Ft-ot és lesz 2 évig frissítés. Szomorú sajnos.
-
Sasal1ty
tag
Érdekes hogy T3 ra meg nem adják ki pedig ugyanaz a hardver mint az M2,T2 ultra....
-
M5Norbi
őstag
Szép lista elismerésem.
De szükség is van rá hogy összekapják magukat.
Talán szoftveresen náluk volt a legtöbb gond. -
Aryon87
félisten
Megint csak a magasabb szegmensben frissítenek. Nem értem mibe fájna nekik ha az alsóbb, esetleg régebbi telefonokra is kiadnák az adott frissítést.
Xperia Sp szoftveresen elb.szott lett, gyári 4.3-at 1 évig használtam, jópárszor majdnem földhöz vágva a telefont. Kb fél éve 4.4 van rajta, ezerszer jobb így, de most se tökéletes.
Úgyhogy a Sony felnyomhatja a mostani frissítését a valagába a csúcstelóikkal együtt, a régi tulajok zöme tuti nem fog újabb készüléket venni tőlük, én legalábbis tuti.. -
Just_Reboot
addikt
Hát kíváncsi leszek az M2-re milyen lesz az 5.1 mert a 4.4-től faterom a haját tépi olyan ki*ott bugos.
-
macskea
őstag
Hát kár, hogy az Xperia SP-re nem jön, mert a páromé és az egyik barátomé is vállalhatatlan... akadnak, fagynak, minden bajuk van, pláne ha a kamerát használná az ember.
-
Wilika
aktív tag
Kellemes csalódás, csak el ne szúrják.
Az Xperia P-re is kijött a 4.0, majd 4.1, amiben volt egy ortó nagy bug (sokszor nem lehetett felvenni a telefont, vagy csak késve kapcsolt össze a vonal, mire a másik oldalon, már üvöltöztek, hogy HALÓ-HALÓÓÓÓ), és ott abba is maradt a support. (és mivel zárva volt az enyémnek a bootolader-e, így jártam) -
Csapoati
nagyúr
Foleg az M2 frissitese lep meg. Ez egy szimpatikus huzas, de kell is nekik teperni ezerrel.
-
babkukta
senior tag
Méghogy sz.r a Sony support... Azt hittem a Z nem fog többet kapni. Kellemes csalódás!
-
Na ezt nevezem én supportnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest