- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az a helyzet, hogy ha nem lennél olyan gyenge (
) és kivárnád, rájönnél, hogy bizony ki fogja nyitni, csak pontosan tudja, hogy most még kinyitod neki.Van és lesz macskám, szeretem őket, de pontosan tudom, hogy néha milyen köcsögök tudnak lenni és betanítanak téged arra, amire akarnak, ha csak egy kicsit is gyenge vagy.
. Én első lépésben bent tartanám, aztán ha ki akar menni, ki is fog.
. Csak türelem. Vissza ugyanaz.
-
Geller72
veterán
Ennek nagyon nem az a lényege, hogy tudjam, otthon van e a macska, vagy nincs. (Egy dolog, hogy arra is jó) Mert hát ha nincs, akkor nincs. Az enyém 90%-ban kint van. A lényeg az, hogy CSAK az én macskámat engedje be. Nekem van egy külső épületem, és ha a macskánk megszül, oda tesszük ki. Nekem speciel megér ennyit az, hogy nem kell naponta 20x ki-be engednem, hanem megoldja magától. Ha csak sima macskaajtót raknék oda, akkor idegen macskák is bemennének és sajnos a bakmacska olyan, hogy kinyírja az összes kölyköt, csak hogy újra párzásra kényszeríthesse az anyamacskát. Amúgy a 33 ezres árcédula szerintem nem sok annak fényében, hogy egy sima macskaajtó sem olcsó dolog, nem sokkal kerül kevesebbe ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest