- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Overlocker #184 üzenetére
"Állj neki most és döntsd meg jones eredményét!!"
Támogatom. Álljon neki, döntse meg. Olyan egyszerű. Olyan egyszerű, hogy extrém tuningra felkészült csapatunk (az Xtreme 3D Team Hungary) sem tudja egyik napról a másikra megdönteni.
No meg ha megdönti, az a versenynek is jót tesz.
HGyu
-
P@ly
tag
válasz
Overlocker #159 üzenetére
Ne is mond... Anno évek kellettek, hogy be merjek ide regisztrálni, mert egy nagyon színvonalas fórum volt (akkor 16-17 lehettem, mikor elkezdtem olvasni a fórumot). Aztán haverom évekig csesztett, hogy regeljek már be ide. Na aztán beregeltem (ez fősuli alatt volt). Ekkor kérdeztem is notebookkal kapcsolatban, hogy milyet vegyek. Nagyon köszönöm azóta is a tippeket! Iszonyú jó kis gépet vettem, azóta is szolgál, bár már lassúcska de minden egyes forintot megért számomra. Sose voltam nagy hozzászóló, mindig csak a háttérből olvastam a színvonalasabbnál színvonalasabb szakmai hozzászólásokat.
De ami most megy itt a fórumon, az valami tragédia!!!Ismétlem magamat, nagyon szép teljesítmény jones965! Csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged