- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra értettem, ha kijön a vega és drágább lesz az új technológia miatt, de nem hozza a számokat majd.
Jelenleg csak annyira vagyok képben, hogy az 1060 felett most nincsen párja a zöldeknek. Utoljára én az R3xx időszakban néztem VGA párosításokat, akkor az akciós árának köszönhetően az R380 Nitro nyert és maradtam még egy kört, de a driverei ennek nem az igaziak (ami fura, mert a R280-as kollégáknak semmi baja ugyanazokkal a driverekkel). Én örülnék ha a számokban is meglátszódna ez a fejlesztés, mert szívesen maradnék a pirosaknál, de nekem ez úgy jön le, hogy szép és jó dolgokat csinál az AMD, csak a piac nem fogja lekövetni (mint ahogy a játékok közül a mai napig nagyon kevés használ 2-4 magnál többet).
-
Ez így leírva máshogy hangzik, mint amit most a piac mutat. Lehet bármennyire is innovatív az AMD, ha a vásárlóközönség csak azt látja, hogy rosszabb ár/érték aránnyal rendelkezik a pirosak kártyája, vagy nincs alternatíva az aktuális zöld csúcsra. Én mindig azt éreztem az AMDvel kapcsolatban, hogy tök jó dolgokat tesz le papíron, de a játékfejlesztők valahogy sose arra mentek, hogy ezek a gyakorlatban FPS-ben is megmutatkozzanak.
Én nem szívesen váltanék, főleg, hogy freesynces a monitorom és szeretem, de ha a kapok egy kártyát, ami tele van innovatív, de senki által nem használt featureökkel, ezáltal lassabb és drágább, mint a konkurencia, akkor én nem fogom azt megvenni. És elég sokan így fognak dönteni, akik játékra használják a videokártyát.
-
Egyre jobban azt érzem, hogy az R380 lesz az utolsó ati/amd kártyám.... Majd ha a fejlesztők, majd ha eltefjed, majd ha az api.... RivaTNT óta csak ati kártyáim voltak és unom ezt a szöveget. Mire használják érdemben az új featureöket a játékok, addigra kiöregszik a kártya vagy sosem jön el a driveres javítás. R380 sem mai darab és eddig összesen 2 db driver készült hozzá, aminél nem fagy ki random időközönként a GTA V. És ezek nem a legújabb driverek. Fizetni a jelenben kell a kártyáért, használni a jelenben használnám, az, hogy a jövőben milyen lehetne senkit nem fog érdekelni. Már engem sem, elég volt ebből az évek alatt....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest