- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz
ShiberMonkey #28 üzenetére
Nekem is volt Lumia 930-am (ma is megvan még) és azt szerettem. Mai napig megállja a helyét a kamerája. Lehet hülye vagyok, de a WP rendszert is szerettem. Legalábbis a WP 8.1-ig, WP 10 fos volt. De a Lumiák ugye nem HMD produktumok voltak, hanem még Nokia ill. MS. Azért az egy ütősebb kombó volt.
Amióta a HMD csinálja a Nokia brand-et, azóta totál megpocsékolták az egészet. -
Emericus Max
tag
válasz
ShiberMonkey #14 üzenetére
Én nem gyűlölöm a HMD-t, a HTC-t sem. De a produktum ami a kezük közül kikerül az trágya és az árazás pedig a másik pont ahol kitűnik, hogy nem ebben a dimenzióban élnek. HTC dettó, bár ők legalább csináltak már jó telefonokat a múltban, csak ott is az árazáson csúsztak el, amikor kb. középkategóriás telefonokat akartak flagship árban adni konzekvensen. HMD ehhez képest még nem tett le egyetlen jó telefont sem az asztalra. Még az Android One rendszerre se tudtak értelmes fluid dolgot készíteni. Szóval ha nem változtatnak gyökeresen valamit, akkor tönkre fognak menni. Ez nem jósolgatás, csak a realitás. Így ebben a formában nem életképes az üzleti stratégia. Jelen állás szerint, aki már életében vett tőlük telefont, az soha többé nem fog, maximum a mazochisták...
Tudnia kéne ezeknek a cégeknek, hogy hol a helyük a globális piacon és úgy beárazni a termékeket. Plusz az se lenne baj, ha az adott termék egy működő valami lenne, mert jelenleg az előszobába sincsenek egy Samsung, Apple, Huawei -hez képest, de ami a nagyobb baj nekik, hogy a Xiaomi, OPPO stb. is köröket ver rá kb. mindenben... Szóval ez így ebben a formában egy epic fail...
LG, SONY, őket nem venném ebbe a kategóriába, mert ők tudnak jó telefonokat csinálni, az más kérdés, hogy a stratégia ott is el van cseszve. -
Emericus Max
tag
Hahaha
HMD felejtős úgy ahogy van...
Szóval érdektelen mit mikor adnak ki. Záros határidőn belül tönkre fognak menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged