- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
undersance
tag
És akkor még ott van a Kirin 955 is.
-
fornettisuti
veterán
lassan elérik a kirin 1000-t
-
Fejvadi
nagyúr
Jól hangzik az előzetes, várom a további híreket róla.
-
mrThomi
addikt
válasz
ricinus13 #13 üzenetére
Hát ez elév durva lenne.
Közben megtalaltam a videót és a normal P9 569 a plus meg 699 euro ami forintban 210kItt luxemburgban a saturnban a mate8 560 a sima P9 pedig 539 euros áron van kiállítva ami kevesebb mint 160 ezer forint amin csodálkoztam is mivel majdnem fél évvel fiatalabb mobil
-
mrThomi
addikt
nekem a dual sim fontos lenne ha magyarba latogatok de a mate8 picit talan nagy bar meg a pont belefer kategoria.ami most nagyon bejön es hosszabb tavra megtartanek az a p9 plus, bar abba mar egy 955-ös van
ricinus13:igen halottam ! ha jol emlekszem egy német hands on videobol 699 euros arral kezd ami meg belefer. bar nem tudom mit ertesz vegösszegben a + 110k-n, en nem a magyar arakat nezem
-
mrThomi
addikt
most akarnek venni egy mate 8-at vagy lehet megvarom a 20.mai p9 plus befutasat, de ha ra par honapra jon az utod akkor megse ? ezt utalom a telefonokba, mindig csak varna az ember a (leg)jobbra...
-
Lecs@
addikt
Várós !
(#43) melyik oldalakon van lehúzva, és miért ? Én harmadszor térek vissza a Matére. 2 x a 7 - re, 1 x a 8 - ra. De volt már 4X, 5X, G8 is a tulajdonomban. Mindegyik gond nélkül működött. Szóval nem csodálom, hogy Samu, IOS után, már a 3. helyen van idén.
-
Gido
csendes tag
Csak megerősíteni tudom, Mate 8-am van, lehet hogy benchmarkban alulmarad de minden játék tökéletesen fut rajta melegedés nélkül. Teljesítményben egy LG G4-nél gyorsabb, és ott sincs sok panasz a GPU-ra. Persze ha valakinek benchmarkra kell telefon akkor nem ez a legjobb választás.
-
Looserke
őstag
Arra a felbontásra bőven elég a mate8 gpu-ja. Nézz szét a fórumon vagy youtube-on, mindenki dicséri a játékok alatti sebességet, sőt van hogy samsung s7-el vetették össze és sokkal folyamatosabb és egyenletesebb fps-t produkált, mert az s7 pár perc múlva elkezdett throttingolni. Az hogy egy benchmark alatt mit mutat a telefon ne tévesszen meg.
-
akooos
veterán
Oké, hogy a SOC fejlődik, ha mellett a GPU marad gyengusz. Pedig a Mate 7 egy álomtelefon (lenne kisebb méretben).
-
gutriqper
tag
Nagyon tetszik a Huawei mate sorozata. Külföldi oldalakon eléggé le vannak húzva. Nektek milyen tapasztalataitok vannak velük?
-
Kezd itt is túl gyors lenni a termékek cserélődése. Nehogy Sonyba forduljon át a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest