- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
azért kicsi az érdeklődés, mert a többség számára még túl sok a kompromisszum, csrébe nagyon drága.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #25 üzenetére
Értem én, de te nem érted miképpen működik egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket, horribile dictu még egy szakmai portálon is, aztán az egyszeri user meg jön meglepődni, hogy hú, meg há, miért nem látják úgy a dolgokat ahogyan ő.
Dícséretes a Samsung újító szándéka, legyen is fejlődés, de ez nem az a vonal, amivel nagyot fognak szakítani a piacon, elég kis rétegigényt kielégítő fejlesztés, ezért nem is várható, hogy hasra fog esni mindenki.
9 éve használom a Note termékpalettáját, de eszembe nem jutna váltani, mert még csak én sem vagyok a célközönsége, nem tudták nekem eladni semmivel, azzal meg pláne nem menne, mert hogy új, meg nem unalmas. -
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
Tehát azért kéne ajnározni mert más?
Milyen előremutató, olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, ami miatt levegőbe csapunk, hogy ez az, végre, mióta vártunk rá.
Nálam egy telefon vásárlásánál nem érv, hogy izgalmas, az unalmast meg nem is értem, nem szoktam unatkozni a telefonjaimmal. -
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
"Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket."
Az ember egy idő/kor után megpróbálja a merőben új dolgok előnyeit és hátrányait vizsgálni.
Az előny nyilván a nagyobb kijelzőfelület. A kihasználhatóság érdekes kérdés, de arra is lesz innováció.
A hátrány. A ma még hatalmas ár mellett a rövidebb élettartam is komoly elrettentő erő.
A hajtogatható kijelző első nekifutásra elég rosszul szerepelt. -
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
A Z flip az nem Fold az megint más kategória.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
"Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké."
Meg fog ez változni, ha árban elérhetőbbek lesznek, és jobban elterjed a technológia. Egyelőre az emberek többségének szép szép, de kb csak úgy, mint egy sportautó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest