Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
ErwinChico
üzenetére
azért kicsi az érdeklődés, mert a többség számára még túl sok a kompromisszum, csrébe nagyon drága.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico
üzenetére
Értem én, de te nem érted miképpen működik egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket, horribile dictu még egy szakmai portálon is, aztán az egyszeri user meg jön meglepődni, hogy hú, meg há, miért nem látják úgy a dolgokat ahogyan ő.
Dícséretes a Samsung újító szándéka, legyen is fejlődés, de ez nem az a vonal, amivel nagyot fognak szakítani a piacon, elég kis rétegigényt kielégítő fejlesztés, ezért nem is várható, hogy hasra fog esni mindenki.
9 éve használom a Note termékpalettáját, de eszembe nem jutna váltani, mert még csak én sem vagyok a célközönsége, nem tudták nekem eladni semmivel, azzal meg pláne nem menne, mert hogy új, meg nem unalmas. -
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico
üzenetére
Tehát azért kéne ajnározni mert más?
Milyen előremutató, olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, ami miatt levegőbe csapunk, hogy ez az, végre, mióta vártunk rá.
Nálam egy telefon vásárlásánál nem érv, hogy izgalmas, az unalmast meg nem is értem, nem szoktam unatkozni a telefonjaimmal. -
válasz
ErwinChico
üzenetére
"Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket."
Az ember egy idő/kor után megpróbálja a merőben új dolgok előnyeit és hátrányait vizsgálni.
Az előny nyilván a nagyobb kijelzőfelület. A kihasználhatóság érdekes kérdés, de arra is lesz innováció.
A hátrány. A ma még hatalmas ár mellett a rövidebb élettartam is komoly elrettentő erő.
A hajtogatható kijelző első nekifutásra elég rosszul szerepelt. -
válasz
ErwinChico
üzenetére
A Z flip az nem Fold az megint más kategória.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ErwinChico
üzenetére
"Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké."
Meg fog ez változni, ha árban elérhetőbbek lesznek, és jobban elterjed a technológia. Egyelőre az emberek többségének szép szép, de kb csak úgy, mint egy sportautó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest