- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
azért kicsi az érdeklődés, mert a többség számára még túl sok a kompromisszum, csrébe nagyon drága.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #25 üzenetére
Értem én, de te nem érted miképpen működik egy fórum, ahol az emberek leírják a véleményüket, horribile dictu még egy szakmai portálon is, aztán az egyszeri user meg jön meglepődni, hogy hú, meg há, miért nem látják úgy a dolgokat ahogyan ő.
Dícséretes a Samsung újító szándéka, legyen is fejlődés, de ez nem az a vonal, amivel nagyot fognak szakítani a piacon, elég kis rétegigényt kielégítő fejlesztés, ezért nem is várható, hogy hasra fog esni mindenki.
9 éve használom a Note termékpalettáját, de eszembe nem jutna váltani, mert még csak én sem vagyok a célközönsége, nem tudták nekem eladni semmivel, azzal meg pláne nem menne, mert hogy új, meg nem unalmas. -
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
Tehát azért kéne ajnározni mert más?
Milyen előremutató, olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, ami miatt levegőbe csapunk, hogy ez az, végre, mióta vártunk rá.
Nálam egy telefon vásárlásánál nem érv, hogy izgalmas, az unalmast meg nem is értem, nem szoktam unatkozni a telefonjaimmal. -
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
"Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket."
Az ember egy idő/kor után megpróbálja a merőben új dolgok előnyeit és hátrányait vizsgálni.
Az előny nyilván a nagyobb kijelzőfelület. A kihasználhatóság érdekes kérdés, de arra is lesz innováció.
A hátrány. A ma még hatalmas ár mellett a rövidebb élettartam is komoly elrettentő erő.
A hajtogatható kijelző első nekifutásra elég rosszul szerepelt. -
pusszycat
nagyúr
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
A Z flip az nem Fold az megint más kategória.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ErwinChico #16 üzenetére
"Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké."
Meg fog ez változni, ha árban elérhetőbbek lesznek, és jobban elterjed a technológia. Egyelőre az emberek többségének szép szép, de kb csak úgy, mint egy sportautó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest