Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
pusszycat #38 üzenetére
Azt hogy az iparági tanácstalanságban, vagyis az évről évre kicsivel több memória, megapixel, hz ötlettelenségből az Oppo igyekszik inkább vmi érdekeset alkotni, mintsem a Samsung.
Állnak egy helyben a gyártók, csökken az érdeklődés a termékeik iránt, egyre kevesebben szopják be a marketing bullshitet, nem váltanak a vásárlók évente készüléket, erre jön még egy pandémia is, ami duplán betesz nekik,a Samsung meg porolgat lefele egy régi technológiát, hátha bejön.
Aztán halkan bekopog az Oppo, mutat vmit, de gondolom náluk több pénz és mérnök is van, mint a csebolnál. -
ErwinChico
tag
válasz
pusszycat #18 üzenetére
Más, új, nem unalmas. Nekem van tabletem, amit kizárólag itthon használok, nem kellett a standard-nél nagyobb kijelző útközben. Különben azt vettem volna. Rengeteg előnye van a Z Flip-nek is.
Ami meg az árat illeti: kezdetben minden új technológia mocsok drága. Pár éve egy led tv is több millióba került. Most meg kommersz áron elérhető. Ezzel is így lesz néhány éven belül. Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket. Persze könnyen lehet, hogy én és az "elvárásaim" a hibásak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest