- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az első autókban hatalmas innováció volt. A gőzgépnél kisebb és sokkal dinamikusabb meghajtást találtak ki, ami az állat erőt is képes volt kiváltani. Egy csomó fontos dolgot később találtak fel hozzá.
De azt szinte mindenki látta, hogy hatalmas karrier áll a belsőégésű motorok előtt. Aztán eltelt egy idő és olyan fejlesztések is napvilágot láttak, amik akár sikeresek is lehettek volna. Wankel motor, 5 hengeres motorblokk az egyenletesebb járásért (bullshit) fejlesztés, ...
Kedvencem a hegymeneti indulást segítő rendszer. Én elfogadom, vannak olyan vezetők, akik számára ez könnyebbség. Sőt nagyon jó szolgáltatás. Engem csak akadályoz
A maga nemében innovatív ez a fejlesztés is. Nagyon sok embert nem érdekel, mások örülnek neki.Nagyvárosban jól jöhetnek a parkolást segítő rendszerek. Ezért sem fizetne sok ember extra pénzt.A duplán csukható telefon is az a kategória, ami sok embert nem fog megfogni. Lesz egy rajongó táboruk és lesz az ellene beszélők tábora. Ha kijönne egy cég olyan akkumulátorral, amit havonta csak egyszer kellene tölteni, az sem hozna mindenkit tűzbe.
-
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
"Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket."
Az ember egy idő/kor után megpróbálja a merőben új dolgok előnyeit és hátrányait vizsgálni.
Az előny nyilván a nagyobb kijelzőfelület. A kihasználhatóság érdekes kérdés, de arra is lesz innováció.
A hátrány. A ma még hatalmas ár mellett a rövidebb élettartam is komoly elrettentő erő.
A hajtogatható kijelző első nekifutásra elég rosszul szerepelt. -
válasz
ultrasound #7 üzenetére
Az érintőkijelzővel ellentétben, a harmonika kijelzőnek nem látszik olyan tulajdonsága, ami komoly előnyt biztosítana, a többiekkel szemben.
Talán a feltekerhető változat tűnik érdekesebbnek, de annak sem kellene önálló telefonnak lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Medence topik
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest