Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
Ez egy szép Samsung, de mérete miatt (139.3 x 69.7 x 6.7 mm) nálam felejtős...
[ Nincs Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
jól néz ki...
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Én szívesen megtapiznám, és egy MA-tetsztett is szívesen vennék.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ctvagyok
őstag
Hát én legalább 125-130k forintra számítok magyarországon az A5 esetén. Bár ha 80k lenne az A3 és 110 az A5 akkor még éppen elmenne. Nem lenne túl jó ár-érték arány, de lehetne roszabb is.
-
Gengi
senior tag
Hát ezt nem értettem. Az értéktartás szerintem csak annyi, hogy a legjobb esetben 2 év körül átlagosan 60-65%-ot buksz el, ha eladod. Ha te nem veszel 2 éves telefont nekem hidd el ,hogy mindegy .
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
oszi666
őstag
Nem hittem volna, hogy ilyet mondok samsung keszulekre, de ez valami gyonyoru, szamomra mega htc one sorozatnal is szebb. Mar a galaxy alpha is nagyon bejott. Lehet visszacsabulok droidra valamikor...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
olbaidhun
őstag
Azért örülök, hogy verseny helyzet van. Legalább valami felpörgeti a gyártókat.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
batai15
félisten
Hát legalább néz ku valahogy.
-
Gengi
senior tag
A telefon nem aranyrúd, hogy befektetés legyen. Egyik gyártó telefonja sem tartja az árát. Aki mást mond az hitegeti magát max. Az elmúlt 1 hónapban a komplett használt piacot végignéztem (Nem mintha 5-6 éve nem figyelném már). Megnéztem mindenhol a kezdőárakat.
1 év alatt beesik az ára minden készüléknek 40%-al.
2 év után már 60/65 %-al.[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
Szerintem nincs rosszul árazva. Ez kb ennyibe kerül. 110 000-res kezdőár ami 2 hónap alatt beesik 80-ra aztán annyi.
A Galaxy Alpha szeptemberben jelent meg 200 000 K-ról indult és azért ma már eléggé baráti ára van. Mindössze 3 hónap alatt.
-
bélus91
tag
Kár az ,h az árral elszálltak:S karácsonyra már biztos nem lesznek
-
Ricardo
titán
Ez ennyiért drága.
-
Fall-N
veterán
Az ár miatt el is lett/lesz kapálva. Ennyi pénzért jobb alternatíva a HTC One M8 vagy akár egy M7, Lenovo Vibe Z2. Ha már fém burkolat. De akinek nem számít annak meg akármelyik flagship behelyettesíthető. A kínai csúcs telókat meg sem említem...
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Ez már jobb ár mint tegnapi ,amit mondtak.
Mindegy mert nálunk 27% áfa miatt.... több lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest