- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
Ez egy szép Samsung, de mérete miatt (139.3 x 69.7 x 6.7 mm) nálam felejtős...
[ Nincs Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
jól néz ki...
-
Én szívesen megtapiznám, és egy MA-tetsztett is szívesen vennék.
-
ctvagyok
őstag
Hát én legalább 125-130k forintra számítok magyarországon az A5 esetén. Bár ha 80k lenne az A3 és 110 az A5 akkor még éppen elmenne. Nem lenne túl jó ár-érték arány, de lehetne roszabb is.
-
oszi666
őstag
Nem hittem volna, hogy ilyet mondok samsung keszulekre, de ez valami gyonyoru, szamomra mega htc one sorozatnal is szebb. Mar a galaxy alpha is nagyon bejott. Lehet visszacsabulok droidra valamikor...
-
olbaidhun
őstag
Azért örülök, hogy verseny helyzet van. Legalább valami felpörgeti a gyártókat.
-
batai15
félisten
Hát legalább néz ku valahogy.
-
Gengi
senior tag
A telefon nem aranyrúd, hogy befektetés legyen. Egyik gyártó telefonja sem tartja az árát. Aki mást mond az hitegeti magát max. Az elmúlt 1 hónapban a komplett használt piacot végignéztem (Nem mintha 5-6 éve nem figyelném már). Megnéztem mindenhol a kezdőárakat.
1 év alatt beesik az ára minden készüléknek 40%-al.
2 év után már 60/65 %-al. -
Gengi
senior tag
Szerintem nincs rosszul árazva. Ez kb ennyibe kerül. 110 000-res kezdőár ami 2 hónap alatt beesik 80-ra aztán annyi.
A Galaxy Alpha szeptemberben jelent meg 200 000 K-ról indult és azért ma már eléggé baráti ára van. Mindössze 3 hónap alatt.
-
bélus91
tag
Kár az ,h az árral elszálltak:S karácsonyra már biztos nem lesznek
-
Ricardo
titán
Ez ennyiért drága.
-
Fall-N
veterán
Az ár miatt el is lett/lesz kapálva. Ennyi pénzért jobb alternatíva a HTC One M8 vagy akár egy M7, Lenovo Vibe Z2. Ha már fém burkolat. De akinek nem számít annak meg akármelyik flagship behelyettesíthető. A kínai csúcs telókat meg sem említem...
-
AS
félisten
Ez már jobb ár mint tegnapi ,amit mondtak.
Mindegy mert nálunk 27% áfa miatt.... több lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest