- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Tech2 Laci (igen ez a vezetékneve
) tesztelte a telefont. Videó alapján tényleg frankó kinézetre. Belsőleg is az, viszont a GMS hiány és az ár nem biztos, hogy frankó. Előbbi tuti nem, utóbbi meg... 150 ezerért van A52s, 2GB-tal kevesebb memóriával (SoC ugyan az, "csak" engedélyezve van az 5G).
Tudom ajándék füles, de ez az árucsatolás nem mindenkinek fekszik. Nekem sem, sosem szerettem. (Még akkor sem, ha hasznosat adnak.) -
doooo
veterán
Na... ennyit a kamerákról: [link]
Nem kár, hogy nem véleményezik őket ebben a cikkben. Sok jóra nem lehetne számítani (de még kevésre se nagyon). -
DraXoN
addikt
-
Kevin8997
tag
100-120 ezer forintert lehetne itthon versenyképes ha tényleg el akarják adni és keresni rajta. Az olyan 300 eur max. Kíváncsi lennék az eladási és 14 napon belül nem elállós vásárlások számára
-
roli543
őstag
Bocsánat, de ez ennyiért pofátlan, és nevetséges ár. (fülessel ímmel-ámmal). Se GMS, se 5G. 2mpx makró kamera (na ezen röhögök a legnagyobbat). micsoda konstrukció.
-
akaido
addikt
válasz
elfelejtette #19 üzenetére
Sejtem: Jó közelről ránézek a kamerára...
-
elfelejtette
veterán
Még mindig nem tudom, hogy mit jelent a "kamerafókusz"...
-
akaido
addikt
Tetszik, szimpatikus készülék.(Ez nyilván a saját hülyeségem)
Az árát és a méretét sokallom. -
cH1
aktív tag
Nyilván nem 5 perc mire eljut egy telefon a tervezőasztaltól a gyártósorig, így ebben az esetben még talán elfogadható magyarázat hogy ez még a szétválás előtti közös munka gyümölcse.
Persze ettől még ez a telefon kb az értelmezhetetlen kategória ebben az ársávban aminek a megvásárlására nincs épkézláb indok.
-
doooo
veterán
-
doooo
veterán
Kiderült, hogy a Harmony igazából kicsit átkozmetikázott Android? Jé... tényleg váratlan csavar.
Igazából az a váratlan, hogy nem a régi Android 10 az alap, hanem már Android 11-re váltottak (vagyis tényleg csak átkozmetikázás, folyamatos módon történik, de némi fáziskéséssel, hogy ne legyen túlságosan egyértelmű).
-
pusszycat
nagyúr
Laci kifejti bővebben. [link]
-
petimanus
csendes tag
Jól szét váltak a HONOR-ral
Utolsó csavarra, ragasztásra HONOR 50...Csak HMS vs GMS. Lesz még ebből perpatvar
-
Rohadtul nem értem. Most akkor van Play vagy nincs?
Sokaknak ez kell. -
DS39
nagyúr
Ilyen áron esélytelen.
Biztos lennének vállalkozó szellemű emberek, akik vennék Google (és 5G) nélkül, ha az ár ehhez mérten reális lenne. -
pusszycat
nagyúr
Esélyes, h errefelé esélytelen...
-
Kevin8997
tag
Mondjuk fülessel együtt annyira nem rossz, ha! épp fűlesre is szükséged van. Önmagában a teló 80 ezerrel legalább drágább mint kellene.
-
mjani1172
addikt
Hű, nem is tudom.
Nem lesz egyszerű elsütni. -
janeszgol
félisten
Kicsit draga. Az elolap szep (bar nem szeretem a lekanyarodo kijelzoket, de szep), a hatlapon azt a bazi ajtokukucskalot meg emeszteni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA