Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
Samsung óra azért is érheti meg mert ez is kapja a szoftver udpatet elég jól. Már a wear os 3.5 is kijött rá.Nem szeretem a samsungot de óra téren nem nagyon van összeségében jobb.(android téren).Használtan meg teljesen korrekt áron lehet beszerezni.Annyi hogy a Ekg meg a vérnyomásmérés nem megy de engem mondjuk pont nem is zavar.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
veterán
válasz Linkin1994 #22 üzenetére
Mik ezek a funkciók? Csak azért, mert épp nézelődök óra kapcsán, jó lenne tudni, mit veszíthetek OnePlus telefonnal. Bár elsősorban más típusokat nézek, a gpay miatt a Samsung is érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
evR
aktív tag
Penteken jott kb egy raklap ebbol a cuccbol promo-freebee-kent az egyik vezeto UK marketing vallalatnak. Hetfon megnezem, h vannak vele az alkalmozttak. Anno a Pixel mobilok is jottek, hozza tokok. General waste volt par honap mulva. De ez a ceg 6havonta cserelgeti a macbook-jait is. Szoval vannak eltero eleterzesek.
''...trend a lelke mindennek...''
-
veterán
Nektek legyen igazatok! A Pixel Tab is tavalyi tensort kapott, ami már tavaly se volt nagy szám, ha jól rémlik, szóval bízzunk benne, hogy tudnak optimalizálni. A gond csak az, hogy a 3rd party appok fejlesztői közül sokan nem foglalkoznak ezzel, még az igazán nagyok sem. Márpedig, órára, tabletre is telepít pluszt az ember, hiszen ezért veszi.
-
veterán
Nem értek egyet továbbra sem. Egy ilyen eszközt nem két napra vesz az ember, és jellemzően nem is csak 1 évre. Ez már most egy koros hardver, ha ennek esetleg az üzemidőben jelentkező hátrányát nem vesszük figyelembe, akkor is ott a WearOS, amely kapni fogja szépen a frissítéseket. Melyik óra lesz mondjuk 2-3 év múlva használhatóbb a (jó eséllyel) növekvő rendszerigények mellett? Az, ami jelenleg kurrens hardvert kapott, vagy az, amelyik már most is egytöbb éves vas, és maximum az átlagon felüli optimalizáltság fedi el a határait? És akkor még csak az OS-ről beszéltünk, a telepíthető 3rd party alkalmazásokról nem, pedig jellemzően azokra már nem jellemző a rommá optimalizáltság, sőt... Hogy mást ne mondjak, teljes Fitbit integráció lesz rá, ők pedig a karpereceknél is képesek voltak elérni, hogy 2 év alatt belassuljon a cucc, pedig én csak firmware update-et toltam, semmi 3rd party szoftvert (mondjuk nincs is rá érdemben).
Az érvelésetek igazából akkor állná meg a helyét, és akkor értenék vele egyet, ha ez egy beégetett szoftver lenne, nulla frissíthetőséggel, nulla bővíthetőséggel, ebből adódóan nulla további extra erőforrás igénnyel. Ez esetben azt mondom, hogy ha jól viszi a régi hardver is, feleslegesebb drágábban, újabbat beépíteni. Bár - és ezt már csak csendben jegyzem meg - ez a fajta "költséghatékonyság" is csak a gyárat segíti, az árazás mutatja, hogy a felhasználótól pont annyit kérnek, mintha friss és ropogós alapokra építenék az eszközt, ahogyan azt a konkurensek zöme teszi.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
óriási +1
Ez amúgy igaz mobilokra is, kíváncsi vagyok vakteszten hány user mondja meg hogy Snapi 8 gen1 vagy gen2 /A14 vagy A16 van a kezében. egy sem, sztem én sem.
Amúgy a Google sajnos nagyon nem ért a HW piachoz, mindenbe belevágnak de sehol nem sikerült komoly sikereket elérniük. Egy szűk rétegnek (fanoknak) érdekes, de a mainstreambe nem tudnak betörni.
Az én elméletem az, hogy nem is akarnak nagy sikereket elérni, ugyanis a hardvereket csak azért dobják ki, hogy gyártói szemmel is vizsgálják a platformjaikat és olyan/annyi adatot gyűjtsenek be, amit másodkézből nem/nehezen/nem megfelelő minőségben tudnának. (nem feltétlen user adatra mint pl hely, aktivitás etc gondolok, hanem alacsony szintű hardver diagnosztika pl) .
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
veterán
Igaz. Ők majd csak azt látják, hogy a konkurens óra megy 2 napig, az övék meg egyet, pedig 2022-es termék mindkettő.
-
ShadowX
őstag
És mi lenne ha azt mondanám, hogy elnevezik ezt az Exynos-t Macskafüle 23 processzornak és sosem derül ki, hogy ez egy 3 éves Exynos amivel mondjuk gördülékenyen fut az óra és 5 évig támogatják még?
Sosem találnák ki az emberek, hogy ez egy 3 éves processzor csak használnák, pont úgy, ahogy azt a Google kitalálta.
Az átlag embert (ami a felhasználók 99%-a) nem érdekli mi van egy Apple Bionic A16-ban, stb...szóval ez a sok kiakadás mind olyanoktól jön, akik tudják mi is van 1-1 chip mögött valójában. De ez szerintem a felhasználók kevesebb, mint 1%-a. A többieknek annyi marad meg, hogy de szép ez az obsidian szín.
-
Straw
senior tag
Valszeg egy Samsungos háttér megállapodás lehet a háttérben, így tudták rávenni őket hogy dobják a Tizent, a WearOS-ért, hogy a Gúgül óra később jelenik meg, és régebbi amúgy Samsung vason, így a Samu nyert 1 év piaci előnyt az új WearOS-es eszközök kizárólagos bevezetésével, illetve további versenyelőny a Pixellel szemben a frisebb SOC, aztán a többit majd meglátjuk, ha kint lesz a Pixel watch...
42
-
veterán
"Kb 3 éves Exynos kerül az órába, azt hiszem az, ami a Galaxy Watch 3-ban van."
Komolyan nem értem, mi visz rá egy Google-t, hogy a saját piaci presztizsét egy ilyen húzással vágja keresztbe. Még ha baromi jól is optimalizálnak, baromi jó is lesz a termék végül, akkor is ott van, hogy ótvar alapokon nyugszik, miközben a konkurencia ugyanennyiért ad újabb hardvert. Egyedül a Fitbit szenzorok, és a formavilág miatt érdekel engem is a cucc, de az első tesztek majd megmutatják, hogy mit is tud valójában. Mindenesetre, laggoló hulladékéárt nem vagyok hajlandó fizetni 2022-ben egy forintot sem.
[ Szerkesztve ]
-
Kb 3 éves Exynos kerül az órába, azt hiszem az, ami a Galaxy Watch 3-ban van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
Gondolom, jó szokás szerint ezt se lehet majd itthon megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesiz
tag
kinézetre 10 pontos, szerintem a legszebb okosóra de ilyen áron ilyen régi hardverrel... a google sokszor csinál úgy egy termékével mintha ő maga sem gondolná komolyan. kíváncsi vagyok rá de így ebben a formájában szerintem halott dolog
-
L3zl13
nagyúr
Nem teljesen értem ezt a színkódolást, pl az obszidián nem feltétlenül feketébb az én értelmezésemben, mint a faszén, a krétát meg semmilyen körülmények között nem az arannyal kapszolnám össze.
Mondjuk a forrásként megjelölt oldalon a kréta (chalk) és a faszén (charcoal) is az ezüsttel vannak párosítva, míg az aranyhoz az itteni cikkben nem említett hazel (mogyoró) tartozik. Ugyanakkor más oldalakon szintén nem említik a hazel színt.Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Ultra Alpine Loop (M) - Újszerű, akku 100%, akár beszámítással
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest