Euróban kifejezve sem lesz olcsó a Pixel Watch

Három színben, WiFi és LTE-képes verzióban lehet majd választani a Google első okosóráját, bőven százezer forint fölött.

Hirdetés

Október 6-án mutatkozik be a Google Pixel Watch, amire már meglehetősen régen várunk, ezzel együtt nagyjából mindent tudunk is az eszközről, beleértve a várható árszintet. Az eddigi információk alapján az Egyesült Államokban 399 dolláros áron nyit az LTE modemmel szerelt verzió, amiért ott hetedik generációs Apple Watch-ot lehet kapni WiFi-s kiszerelésben vagy Galaxy Watch5-öt LTE-képes változatban.


[+]

A Kréta (arany), Faszén (ezüst) és Obszidián (fekete) színvariációkban választható eszköz WiF kapcsolattal errefelé valahol 250 és 350 euró között nyit, ami meglehetősen széles tartomány, de mindenképpen százezer forint fölötti összegre számítunk, főleg itthon. Ezért a Google bőséges tárhelyet (32 GB), újrahasznosított rozsdamentes acél házat, friss Wear OS-t és ígéretes szenzoros felszereltséget kínál, ugyanakkor az akkumulátorkapacitás kérdésessé teszi az üzemidőt, a hardver pedig meglehetősen régi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés