Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Tetszetős TKL-es Keychron klaviatúra jött a vezeték nélküli szegmensbe
ph A megfizethető, QMK-s újdonságot négyféle kivitelben vásárolhatjuk meg, és a hot swap vagy az RGB sincs kőbe vésve.
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
óriási +1
Ez amúgy igaz mobilokra is, kíváncsi vagyok vakteszten hány user mondja meg hogy Snapi 8 gen1 vagy gen2 /A14 vagy A16 van a kezében. egy sem, sztem én sem.
Amúgy a Google sajnos nagyon nem ért a HW piachoz, mindenbe belevágnak de sehol nem sikerült komoly sikereket elérniük. Egy szűk rétegnek (fanoknak) érdekes, de a mainstreambe nem tudnak betörni.
Az én elméletem az, hogy nem is akarnak nagy sikereket elérni, ugyanis a hardvereket csak azért dobják ki, hogy gyártói szemmel is vizsgálják a platformjaikat és olyan/annyi adatot gyűjtsenek be, amit másodkézből nem/nehezen/nem megfelelő minőségben tudnának. (nem feltétlen user adatra mint pl hely, aktivitás etc gondolok, hanem alacsony szintű hardver diagnosztika pl) .
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 44mm, LTE
- Új Tensea vízálló kijelzővédő Apple Watch SE, 6, 5, 4 40mm, első és hátsó ütésálló kemény tok
- Új Misxi vízálló kijelzővédő Apple Watch SE, 6, 5, 4 40mm, első és hátsó ütésálló kemény tok
- Redmi Watch 4 eladó ! Új csak kipróbált !
- Samsung Galaxy Watch 46mm BT (SM-R800) jó állapotban eredeti tartozékaival együtt eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen