- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Ide még írtok? Tessék átjönni az "átiká hakká" 4. részébe...
-
juliabrilke
veterán
sh1n0b1, domi007 Szerintem hagyjátok egymást... Nektek se jó, ha esetlegesen egy moderátor bekukkant ide. Mindenkinek az az érdeke, hogy folytatódhasson a cikksorozat.
Ehhez viszont az kell, hogy a személyeskedéseket hagyjátok.
-
juliabrilke
veterán
sh1n0b1 sudo használj googlit!
domi007 Jöhet a 2. ,3. ,4. és az 5. rész. Siess, mert a sok kisérletezgető már nagyon szeretne "tesztelni" wifi hálózatokat.
Egyébként fel tudod vázolni, hogy nagyjából hány részes lesz? Vagy ameddig az ilyen őrültek kitartanak, mint én, addig folytatod? -
juliabrilke
veterán
Ha egy ujjal pötyögöm be, akkor biztosan elnézi, hogy kimegyek wc-re.

De én ezen estem akkorát a székkel....
"Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak,
hiszen ezeket nem általános használatra tervezték."

A mocsok.... Még kopik is??? Gyorsan megnézem az UTP kábelemet, mert mostanában sokat töltögettem....

-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Arra mondjuk kiváncsi vagyok, hogy menne-e win98 alatt. Ott úgy hallottam, hogy nagyobb rá az esély. (esetleg win2k ?)
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Egy nagyobb cégnél, ahol mindenki számítástechnikával foglalkozik? Kicsit nehéz lesz meggyőzni a rendszergazdákat...
Egyébként nálunk (tesztelőknél) meg főleg nézik, hogy ne teszteljünk, csak belső gépeket.
Én nem is mondtam, hogy akarom/fel tudom törni a gépedet. És még lusta is vagyok...
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
"(pl. crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben megszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által."
Az egyik teljesen törvényes (még ha nem is értek vele egyet) , de a másik dologért tökön rugnak.
(jobb esetben)Én még mindig azt ajánlom, hogy otthon csinálj belső hálózatot 2-3 géppel. Jobban lehet rajta gyakorolni (mert ha jól értettem ez a célod)
-
juliabrilke
veterán
"BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű..."
Neeeem... Inkább olyan "lusta vagyok megkeresni a programokat a neten" beütésű.
Szerencsére a legtöbb program már megvan nekem és a munkahelyen gondoskodnak a legfrisebbek beszerzéséről is. Ezért is jobb, ha te szerzed be mindig a legfrisebbeket és nem néhány éves linux live cd-vel játszik az ember. (szerintem
) -
juliabrilke
veterán
Szerintem inkább hagyjuk... Megtetszett neki, akkor csinálja nyogodtan. Viszont nem netlopásra kellene használni a tudását.
De szerintem így akarta írni : "egyébiránt, ez az első olyan linux disk, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet ethical hackerhackernek születtem?"

-
juliabrilke
veterán
Van fent a neten pár live cd, ami csak erre jó, hogy wifi-s rendszereket teszteljél (
).
A nevét nemírom le, tessék megkeresni.u.i.: a szomszédot meg szerintem hagyd... Inkább csinálj otthon 2-3 gépből egy hálózatot, wifivel és az nagyon jó tesztelésre. Közben meg senkinek nem ártasz majd és tanulhatsz is rendesen belőle.

-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Aki ilyen dolgokat keres a neten az használja azt a nyüves google-t. Nem csak yotube van a világon.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem lassan már lehetne próbálkozni a backtrack 3-as is. (igen, tudom, hogy beta még)
Néztétek már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Napelem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)