Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
az otthoni user, nem cél, terepgyakorlat
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által