Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nalunk ugy lehetne megcsinalni h irsz egy scriptet, amivel bejelentkezel elerheto gepekre, onnan veletlenszeru portokat szkennelsz. de ahhoz ossze kell gyujteni a gepek listajat tetszoleges modon (ping, telnet, rsh, akarmi), aztan elindulni (nem is feltetlenul egyszerre minden gepre) szkennelni a te portjaidat (gepenkent egy taromanyt v megszebb ha veletlenszeruen, de akkor logolni kell a probalt portokat is) es az eredmenyt kiertekelni. viszont egy trackback rogton megmondana h honnan jott a sok scan, igy az bukta.
es jo esellyel az egeszet megfogja egy ceges tuzfal
akkor pedig szerezni kell egy kinti gepet, ahonnan lehet ilyet jatszani.
akkor meg mar ott tartasz h tobb kinti gep kell.
vagy ha eleg vagi vagyok es en nekem is upc catv-m van, akkor csak egy wireshark kell az eredmenyeket osszegyujteni, akkor mehet veletlenszeru src-vel is az osszes csomag, legalabb nem tudod honnan jottek.
nezd meg pl h a myip-ed frissitesehez milyen egyszeru script van (unix alatt). na ha ilyet zsigerbol osszedobsz, akkor mar lehet kezdeni az ilyesmi jatekokat
es nyilvan keves ez is, mert ami 'csak' a szabvanyos dolgokat hasznalja, az soxor keves lehet, tehat csomagokat neked is kell tudnod osszeallitani pl c forrasbol.
szoval munkas
-
juliabrilke
veterán
Egy nagyobb cégnél, ahol mindenki számítástechnikával foglalkozik? Kicsit nehéz lesz meggyőzni a rendszergazdákat...
Egyébként nálunk (tesztelőknél) meg főleg nézik, hogy ne teszteljünk, csak belső gépeket.
Én nem is mondtam, hogy akarom/fel tudom törni a gépedet. És még lusta is vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkor pedig szerezni kell egy kinti gepet, ahonnan lehet ilyet jatszani.
Egyébként nálunk (tesztelőknél) meg főleg nézik, hogy ne teszteljünk, csak belső gépeket.