- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Hirdetés: Playstation 2 vegyes pakk
rukka értékelést adott Kristof9094 számára:
A hirdetésben felajánlottam, hogy a kínált PS2 géphez ingyen adok konnektor kábelt. A kábel konneketor csatlakozója UK szabvány szerinti volt, amit a vevő nem tudott használni, ezt meg is írta nekem. Ajánlatomat, miszerint adok én mellé szívesen EU csatlakozós kábelt (azt is grátisz) ha a postaköltséget kifizeti visszautasította, és azt várta, hogy saját költségemre postázzam a kábelt. Én elküldtem, de nem fogok többet üzletelni vele, mert abszurdnak tartom ezt az elvárást. Nem komplett szettet árultam hanem gépet, nem nekem kell odafigyelnem arra, hogy legyen hozzá konnektor átalakítóm vagy kábelem, és nem nekem kell kiemelni, hogy az ingyen adott, az áramellátás biztosítására teljes mértékben alkalmas kábel milyen csatlakozós. De hogy nem informálódik, és utána a felelősséget sem vállalja ezért, az nem egy olyan dolog ami után én pozitívval zárok bármit is. Ezen kívül semmilyen más problémánk nem volt, normálisan megbeszéltük (csak nem értetünk egyet a felelősség kérdésében), rendben folyt a tranzakció.
Kristof9094 értékelést adott rukka számára:
A termék a hirdetésnek megfelelő állapotban, gondos csomagolásban érkezett meg.
Köszönöm!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kristof9094
senior tag
Kis kiegészítés azért az igazsághoz hozzátartozik:
Az egyeztetések legelején leszögeztem, hogy minden kábelre szükségem van a gép működtetéséhez, amellyel kapcsolatosan megnyugtatott, hogy ad a gép mellé minden szükséges kábelt. Ekkor sem érezte fontosnak megosztani velem azt, hogy ezt a gépet maximum Angliában fogom tudni rendeltetésszerűen használni azzal a kábellel amit hozzá adott.
Két dolog a téma lezárásaként:
1, Miért kellett reklamálnom azért, hogy a megbeszéltekhez igazodva normális kábel érkezzen a géphez? Miért kellett UK kábelt csomagolni elsőnek, ha volt neki EU kábele is, amivel valóban használható is lett a gép?
2, Ha nem ért egyet ezzel a helyzettel minek küldte el a kábelt ingyen? Leszögeztem a probléma feltárásakor, hogy mivel megbeszéltük, hogy nekem kellenek hozzá a "tyúkbelek", hogy működjön a gép (ezt a UK kábelt meg dughatom mindenhova, csak konnektorba nem) így nem tudom elfogadni azt, hogy ő ilyen kábelt ad, így nem fizetem ki a plusz postaköltséget.
Na mindegy, a lényeg, hogy a gépet végre tényleg használatba vehették azok, akiknek sose volt ilyen, így én segíthettem, a kolléga pedig legyen boldog eme litánia publikálásával azért, mert másodjára sikerült csak olyan kábelt küldeni, amivel használható lett a gép itt is.(Utólag belegondolva örülök, hogy nem kínaiul szólalt meg a gép, mert ezek szerint azt is meg kell kérdezni
.)
Utóirat erősen zárójelben: Én mindennek ellenére pozitív értékelést adtam, mivel a problémát rendeztük, küldött jó kábelt, így kereskedelmi profilja továbbra is makulátlan.
Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest