Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésJeanne d'Arc értékelést adott Csiki24 számára:
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát.
Csiki24 értékelést adott Jeanne d'Arc számára:
A töltő tévesen szerepelt a hirdetésben, de egyeztetés után végül azt kaptam, amit vártam.
Hirdetés
Aktív témák
-
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát. De ha így érzed, ám legyen.
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.
-
Csiki24
csendes tag
Töltője lehet bárminek bármilyen, de ha csak annyit ír valaki a hirdetéshez, hogy “töltő”, értelemszerűen a gyári EU-s töltőre gondol, nem? És itt nem az “oszágos problémáról” van szó, hanem arról, hogy nyilván elbírt volna +3 karaktert (USA) a Hardverapró rendszere és akkor tud merlegelni az ember (hogy ez így jó-e, tudok-e esetleg valahol venni parkolási díj és sorbaállás nélkül, alkuképes pozíció, stb.). Kérlek, ezért hagy ne én legyek a hibás. Az óra tökéletesen működik, és tölteni is tudjuk, de ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy erről beszélnünk kellett az átadás során.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- Szuper áron eladó dobozos új Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest