Hirdetés
- Füstös rózsaszínben is elérhetők a Sony csúcsmodelljei
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Jövő héten megismerhetjük a Redmi Note 14 szériát
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésJeanne d'Arc értékelést adott Csiki24 számára:
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát.
Csiki24 értékelést adott Jeanne d'Arc számára:
A töltő tévesen szerepelt a hirdetésben, de egyeztetés után végül azt kaptam, amit vártam.
Hirdetés
-
iGPSport iGS800 kerékpáros óra: egyből a csúcsra tör
ph A kínai netes áruházakból indult útjára az iGPSport, akiknek új csúcsmodellje a legkomolyabb készülékek között is megállja a helyét.
-
No More Room In Hell 2 - Jövő hónapban indul a PC-s korai hozzáférés
gp A bejelentéssel együtt egy rövid előzetest is kaptunk a játékhoz.
-
Kidobja a Slacket a Disney
it Miután több mint 1 TB céges adatot szivárogtattak ki egy hackertámadás után, a Disney úgy döntött, hogy beszünteti a Slack használatát.
Aktív témák
-
Jeanne d'Arc
addikt
A megbeszéltek szerint eljött a termékért a tisztelt fiatalember, majd a töltő nem felelt meg neki ami járt volna a készülékhez (USA töltő) ezek után kapott egy gyári EU töltő fejet. A semleges vélemény leadása rólam semmilyen körülmények között nem jogos, hiszen azonnal orvosoltam ezt az országos problémát. De ha így érzed, ám legyen.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Csiki24
csendes tag
Töltője lehet bárminek bármilyen, de ha csak annyit ír valaki a hirdetéshez, hogy “töltő”, értelemszerűen a gyári EU-s töltőre gondol, nem? És itt nem az “oszágos problémáról” van szó, hanem arról, hogy nyilván elbírt volna +3 karaktert (USA) a Hardverapró rendszere és akkor tud merlegelni az ember (hogy ez így jó-e, tudok-e esetleg valahol venni parkolási díj és sorbaállás nélkül, alkuképes pozíció, stb.). Kérlek, ezért hagy ne én legyek a hibás. Az óra tökéletesen működik, és tölteni is tudjuk, de ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy erről beszélnünk kellett az átadás során.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ender 3 v2 Neo eladó
- Dell Alienware RTX3080 10Gb videokártya eladó
- HP ProBook 640 FULL-HD IPS/Intel core i5-8265u 8x3400mhz / 8gb ram/ 256gb ssd / win11 HP ProBook
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX3070 8GB!
- Apple iPad (7.generáció) IPS Wi-Fi + Cellular 32GB Tablet DOBOZOS IpadOS 17,1,1 van rajta, 10,2 co
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen