- Tasker
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsian várom én is az infókat miben fog különbözni a Fold 3 a 2-höz képest, de gondolom nem sok mindenben, max csiszolnak kicsit a töltés sebességén, egy kis kamera "ráncfelvarrás" lesz és goo...
szerintem a Fold 2 már így is letehetőségekhez mérten nagyon is rendben van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
francz'70
senior tag
Sok a kérdőjel, de nagyon úgy néz ki, hogy a note-ot a z-fold viszi tovább (mondjuk ez lenne a logikus). Az s szériánál (S21U) nem integrált a toll, csak ez a tokkal való bohóckodás van, ami azért így nem váltja ki teljesen.
Kíváncsian várom én is, hogy lesz-e még egy utolsó klasszikus note, mert ha mégsem, akkor gyűjtögethetek a z fold3-ravagy marad a N10+ tovább, amit éppen nem is bánok mivel tökéletes.
(...csak hát az újdonság, ugye -
Mexildos
aktív tag
Ősszel akkor már csak Z Fold 3 lesz? Végül a Note szériából nem lesz több? Olyan cikkeket olvastam, hogy idén még lesz egy utolsó? Végül megmarad a sorozat vagy törlésre kerül vagy már került és az S21 amibe beleolvad?
-
Postas99
senior tag
Zack "Rontó Pál" szerint minden telefon hajlítható csak megfelelő erő kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
ma Valószínűleg sokakat érdekel, hogy milyenek lesznek idén a Z Flip és Z Fold modellek, a megannyi apró újdonságból pedig egyre inkább látszik, hogy az érkezésük valóban közeleg.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest