- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuper-t
őstag
-
szuper-t
őstag
Nem akarok troll lenni, de iszonyat drága, na meg ha valakinek baja van a porral szerezzen be 1 csobogót a szobába. (1 éve nem takarítottam 1 ventimet se mert nem volt mit összeszednie) hangszigetelő szivaccsal akármilyen ház max 5000ft ból felmoddolható
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #39 üzenetére
Köszönöm! azért az 550 kényelmesebb
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #29 üzenetére
Az érdekelt hogy a gép előlapját le kell e hozzá venni, hogy ki lehessen pattintani/húzni a porszűrőt.
(#36) MMIX : thx, ezek szerint igen
-
nicu71
addikt
ez igen,dizájnos házikók!bár én inkább egy középutas verziót választanék-csendes de egy kicsit szellősebb kivitelben
-
És ezek a 12-esek mennyire halkak?
-
blackydan
senior tag
Nekem nagyon tetszik, sőt szerintem kinézetre is jobb mint a testvére
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #18 üzenetére
Az első porszűrő kivétele mennyire bonyolult? Mármint előröl, szétszedés nélkül elvégezhető?
Aki két videokártyát akar rakni egy "csendesnek" szánt gépbe az el van tévelyedve
-
Mukk
tag
és ez effektív mit jelent, Mo-on mikor lesz vajh?
-
banhammer
veterán
Kár, hogy a PCI bővítőhelyek takarólemezei kitörhetők és nem csavarosak.
-
T_Stark
őstag
válasz
Dr. Akula #19 üzenetére
Mert annyira életszerű hogy az ilyen árú házak tulajdonosai két VGA-t raknak a gépbe, meg agyba főbe tuningolnak...
Akkor Ők nem ezt veszik. Van bőven szellős ház ennyiért.
De akkor is jó hogy van ilyen árban végre ilyen is, mert ha van benne 2 rendes venti, egy átlagos gép vígan elvan ebben a házban, szép csendben. -
válasz
Dr. Akula #19 üzenetére
Aki 2 videokareszt 4 procit és 66 wincsit tol egy gépbe nyilván nem ezt válassza. Aki viszont IGP-t vagy Hibryd CF-et tol egy 2 vagy 3 magos kisfogyasztású procival, max 2 wincsivel annak tökéletesen elég lesz cserébe ha melegebbek is lesznek egy cseppet akkor is kuss lesz a kégliben. Azaz a kéglin kívül.
Jó 5let, nemrég Én is teli szőnyegeztem a házamatcsak azóta se tudtam feltenni az oldallapot mert mindig ki-be kell pakolászni valamit... bázé... azaz fingom sincs, hogy mit ért a belefektetett munka.
Még több ilyet csak ócsóbban! -
Csabroncka
addikt
Arra felhívnám a figyelmet, hogy egy testesebb konfigurációnak a 800-as ventik kevesek, de 1300-asokkal orvosolható, ugyan így az 550-nél is.
Nagyon jók lettek a silencio-ban a porszűrők! Erre felhívnám a figyelmet. A szűrők szövet anyaga könnyen takarítható, és minimális finom port engednek be a házba.
Anyagra átlagosnak mondhatók, kellően strapabírók. Valóban halk házak, azonban sokaknak nem éppen ez a fő szempont: végre egy letisztult csillivilli mentes építmény.
Hátrány: A HDD jelző led erős fehérfényű (minek vakít azt nem tudom)
A körítés édeskevés.
Testesebb konfig esetén erősebb ventikre szükség van. -
MZsoltee
veterán
Nagyon jó meg is venném, csak egy hibát követtek el. Az ajtó teljesen helyén van, manapság ha havonta 1x használom a dvd-olvasót, szóval az nem zavaró, de a bekapcsológombot nem kellett volna az ajtó mögé rejteni elfért volna a kátyaolvasó helyén is!
-
dabadab
titán
Ebbe a HDD-k csak ugy bele vannak csavarozva, vagy kitalaltak valami rezgescsillapito okossagot?
-
szab.tam
nagyúr
jól néz ki. nem tűnik rossz választásnak.
csak sajnos a jó hangszigetelés náha együtt jár némi hőszigeteléssel is.
és ugye nekem egy ideje a véleményem az, hogy a hangot nem szigetelni kell, hanem a forrását megszűnteni... -
Találtgyerek
veterán
Nem rossz,de az ajtó nélkülieket jobban komálom.
-
jerry311
nagyúr
55 ojró nem is sok érte.
-
sün
tag
Asszem megvan az új házikóm jelöltje. 550 nagyon tetszett, de a büdzsén kívül helyezkedik el..
-
lexandro
tag
Vajh belefer ebbe egy Mugen 2?
-
Segal
veterán
Inkább a cooler master 690 II utódját jelentenék már be vagy valamelyik Centurio-t azok szépek is de a gamereknek szánt, meg ez is ronda SZERINTEM.
-
T_Stark
őstag
Ez az, jöjjenek csak szépen olcsón a letisztult külselyű hangszigetelt házak
Sokkal több értelmét látom mint a csilli villi színes szagos, világítós űberdizájnos gééémer vackoknak... -
naszvalo
tag
Ez örvendetes.Jól jön a kisebb méretű hangszigetelt ház,a CM-től.Dicséretes az USB3,a 2db venti,és a beépített kártyaolvasó is.És az ára sem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az 550-es Silencio kisebb és olcsóbb változatánál is a zajcsökkentésre helyezék a hangsúlyt.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest