Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
A navigáció se százas. Olyanokat tervez néha, hogy a hajam égnek áll.
(egyirányúba bevisz, vagy szerinte balra fordulni tilos, holott több évtizede lehet, stb)
más:
fényképezés közben volt egy restart. Most mindenféle trollkodás nélkül, stabilitásban semmiben nem különb a wp a droidtól. Ilyeneket az is tud.
-
Szotka
tag
HereDrive-ba belerakhatnák már végre a köztes útvonalat.
Nem is tudom hogy lehet így navigációt kiadni. -
MongolZ
addikt
válasz
hülyegyerek #34 üzenetére
(#34) hülyegyerek és (#35) woland_y2k
Köszi, cuncimókusok vagytok
-
Glenda
addikt
válasz
nagyito88 #78 üzenetére
Első Microsoftos konferenciád?
Régebben ismertem egy DPE-t, neki két IE ikon volt a taskbarjára pinnelve. Egyszer elmondta, hogy az egyik Firefox igazából. Persze azt használta, előadáson pedig azt mondta, hogy az IE mennyivel jobb.
Microsoftos előadáson még az is meg kell kérdőjelezni, amit kérdeznek :p
-
nagyito88
aktív tag
Nemtudom, hogy írta e már valaki, de pl lesz vpn, a frissítésben. Teljesen képes lesz felépítenie a kapcsolatot magától. Minden wp8 modellre elérhető lesz, és még gördülékenyebb lesz a rendszer. Javítottak a képalkotó algoritmusokon, és akku időn is gyurtak, hogy jobb legyen. Navigációs megoldásokat is integrálták mélyebben, és a helyzet alapú funkciókat is tunningolták, bővítették. A biztonsági részeken is dolgoztak, és még mindig nincs tört wp8 alapú mobil.
Tegnap egy légtérben voltam egy olyan teloval amin futott a frissítés....
-
Atek000
csendes tag
A wp a 8.1-vel eléggé felzárkózik a droid mögé. Persze, még mindig lesznek hiányoságok a droidhoz képest, de ne felejtsük el, ez egy másik op. rendszer. A környezetemben az a tapasztalatom, hogy egyre több ember használ Nokiát (Windows Phone-t), mert az a legelterjedtebb. A családban csak ez van: Nekem, menyasszonyomnak, anyósnak , öcsémnek stb. (persze ebben az én kezem is benne van :-D ) és mindegyikük elégedett vele.
-
razzorr
őstag
válasz
GeneralCube #72 üzenetére
Ez mondjuk tényleg korrekt volt tőled,hogy nem hagytad, hogy más szívjon vele.
Én is anno egy Samut repítettem be egy tőlem 6méterre lévő sarokba, hogy úgy 1-2órácskát gondolkodjon el.
Kalapáccsal akartam szétverni,mivel munkám ment miatta fuccsba. De a probléma megoldva: wp megvesz, droid polcon pihen. Néha ránézek nosztalgiázni kicsit, és utána örülök, hogy nem kell használnom többé. Azóta megfordult több csúcsteló is a kezeim között,mind droid, de köszönöm nem kérek belőle. Ámen. -
catroot
veterán
válasz
GeneralCube #69 üzenetére
Nincs bekapcsolva sem, nem is merül.
-
GeneralCube
tag
személyeskedésbe nem mennék bele de nagyrészben te beszéltél rá a lumiára...
az s3-as pedig megérdemelte,volt hogy szervizben azt mondták semmi baja, 3 napig nem tudtam rendesen használni mire találtam rá egy jó rom-ot
aztán megint rákezdett a hülyeségre...mit csináltam volna vele ha a szervizes visszadobja?adjam el valakinek aki utánna rám haragszik hogy mit adtam el neki?
ennyit erről -
Elementh
aktív tag
válasz
Jól Irod.. Egyetlen gondom,hogy nincs elfogadható árban win tábla,így kénytelen vagyok droidot használni,aminek sajna a youtube is gyakran megoldhatatlan feladatot jelent..
-
jacis
nagyúr
válasz
Azért szerintem Rólad is sokat elárul az, hogy a telefont kijelzővel lefele az asztalhoz csapkodod ha baj van vele..... (korlátoltságról beszéltél?)
-
GeneralCube
tag
válasz
Csillag01 #63 üzenetére
kb 5 csúcskategóriás droidmobilt pusztítottam el mire szerencsére wp-lett (az s3-omat pl kijelzővel lefelé a konyhaasztalra csaptam,ő már egy szebb vidéken akadozik tovább,és nekem is könnyebb lett)
és már sosem váltanék vissza...
nincsen csúszka?nincs fagyás!
nincs élő szinkron(egyelőre)?nincs lagg!
csak 3 allasú a fényerő?nincs random restart!
továbbá nincs zsebben kikapcsolás(nem egyszer megszívtam miatta)
nincs flashtool szrakodás,nincsenek kerneles buherálások hogy felélesszem a telóm,nincs cm keresgélés sem főzött rom kutatás a szaktopicokban
ezek engem csont nélkül meggyőztek
nincs pénzem arra hogy csak az almát fizessem meg egy telefon hátuljána wp tökéltesen fexik nekem
de aki a laggydroidra izgul ám tegye, lelke rajta,de ne szidja a másikat
aki meg nem ért hozzá vagy nincs tapasztalata, vagy korlátolt az jöjjön továbbra is trollkodni -
gabipaci
őstag
válasz
Csillag01 #63 üzenetére
Almahoz nem nyulok elvbol, mert valaki mar megkezdte elottem. Viszont amiket leirtal, azt tenyleg tudja a droid. Meg napont 5-szor random ujra indulni is. Raadasul felso kategoriaban. A WP-nek meg ezen a fronton is van fejlodni valoja, ha ezt uberelni szeretne. Nem is tudom milyen hangja van a telefonomnak bekapcsolaskor. SGS2-nel meg allandoan az jott a zsebembol, hogy bekapcsol.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #64 üzenetére
örülök h örülsz.
legalabb fizet neked az ms vagy ingyen csinalod ? ha igen mennyit kapsz ezert? (csak öszinten
)
-
Csillag01
aktív tag
Uram atyam mekkora fail.... nincs zene lejatszo csuszka,3 allasu fenyero,fb uzenetek 5 perc min.stb
Oszinten sajnalom aki wp vesz.meg egy gagyi akarmilyen telo is alapbol tudja ezeket...Sztem valts almara v droidra ne kinlodj ezzel.en kb 1 honap alatt megszabadultam ettol a remalomtol.
-
catroot
veterán
válasz
hülyegyerek #61 üzenetére
Köszönöm!
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #59 üzenetére
Erre gondoltam. Az 520 is megkapja?
-
-
catroot
veterán
válasz
hülyegyerek #55 üzenetére
Jó, egy 20-30E-es droidhoz képest persze, hogy másabb. A topikjában is írtam, hogy ennyi pénzért nem várok csodát. De akkor is lassúcska (pl. wifi ki-be kapcsolásakor is több másodpercig agyal), sajnos igenis betud röccenni a rendszer.
Viszont akkor átfogalmazom: remélem, hogy a jelenlegi sebesség megmarad és a 8.1 alatt nem hozza majd azt a teljesítményt, amit a konkurens low-end telefonok nyújtanak.
-
dezs520
senior tag
válasz
hülyegyerek #55 üzenetére
...annyira nem vagyok érintett a témában,vagyis az i4-et ismerem,ha a sima 7 es rendszerre gondoltál ott stim,de a 7.1 rendesen szalad...
Amúgy pont a minap voltam bent az egyik rabló szolgáltatónál,és egy kirakott 520-at tapogattam meg,nagyon tetszett,gondoltam második telefonnak jó lenne.
És igen,ami egyből szemet szúrt,hogy nem volt recegős rajta a rendszer,nagyon szépen futott... -
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #50 üzenetére
1GB RAM gondolom elvárás lesz hozzá!?
-
catroot
veterán
válasz
Lalikiraly #53 üzenetére
Nagyon-nagyon remélem, hogy nem lesz lassabb, mert azért a sebesség nem túl acélos most sem. Persze tudom, low-end telefonról beszélünk.
Máshol leírtam, de igazán nem szeretném azt, hogy az legyen, mint a Mango érkezésekor, hogy belassult az Omniám.
-
-
Elementh
aktív tag
Remélem,hogy htc-re hamar megjön,mint ahogy megszokhattuk
-
catroot
veterán
válasz
Lalikiraly #50 üzenetére
Az szinte biztos, hogy mindegyik wp8-as modellre jön a 8.1. Az viszont megint más kérdés, hogy abból pl. az 520 mit kap meg.
-
Már nem egész 20 nap és úgyis kiderül mik lesznek a változtatások. Aztán lehet Nokiára várni, hogy elkezdje portolni a telefonokra. Persze sorban a nagyágyúktól kezdve lefelé haladva. A jó hír hogy mind megkapja. Idő kérdése, én imádom a telefonomat, kíváncsi leszek az új rendszerre.
-
chipesz
őstag
A Facebook üzenetek nekem mindig is működtek, igaz, hogy a Beta-t használom, de a Messenger megjelenésével meg már főleg. Az élő csempe, szintén frissít, időjárás appoknál persze nem minden másodpercben, de mondjuk Facebooknál rögtön, amint van valami esemény.
A kívánságaid javarészét egyébként a hírek szerint meg fogod kapni! -
cattus
addikt
válasz
Lalikiraly #45 üzenetére
"Lehet", "8.1 után".
-
válasz
GeneralCube #44 üzenetére
Áprilisban. Nem azért hogy pesszimistának tűnjek de jólesz az sok telónálo pl 520 as hogy Szeptemberre saccolom leghamarabb... A black update is nyögvegynelősen jött hát akkor egy ilyen horderejű frissítés... Ez már nem is frissítés inkább egy új rendszer. Továbbá a listából kimaradt a facebook blue app és a twitter integráció.. De már nem ez az első lista amit láttam... Egyikben több dolog van mint a másikban... újra meglehet tanulni a rendszert az tuti... csak legyen jól optimalizálva...
-
-
gabipaci
őstag
válasz
GeneralCube #42 üzenetére
Elvileg arra jön legelőször, mert nem kell várni, mire a szolgáltatók ráfejlesztik a mocskukat.
-
GeneralCube
tag
Live Tiles – Three column support (maybe)
az a "maybe" nagyon nem kellene a feature listába...
semmi bajom a lumiákkal de minek akkora csempék amiket ököllel is le tudok koppintani anélkül hogy egy másik csempéhez hozzáérnék
ráadásul több infót kapnék azonnal
olvastam ittott hogy vagy 4,5"hoz vagy felbontáshoz kötik és nagyon remélem hogy az előző mellett döntenek a fejlesztők
egyébként nagyon várós ez a frissítés
azt esetleg nem tudja valaki hogy kártyafüggetlen telóra milyen hamar érkezik majd meg bemutató után? -
jacis
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #40 üzenetére
Attól tartok, hogy még ki tudom próbálni az öreg 8.1-et
Ha jó lesz lehet meg is tartom
AZ OTG tényleg baromság volt.... MHL-t akartam írni... -
jacis
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #20 üzenetére
Az utolsó résznél olvastam az egér és billentyű táogatást ami nekem nagyon jó hír mert az összes telóm rá szoktam kötni monitorra és mint pc úgy használom... Létezhet, hogy az 1520-as lumiámat a 8.1 után otg kábellel rá tudom dugni monitorra?
-
1697
tag
Véleményem szerint sok hiányossággal küzd a wp ezért soha nem venném,néha csak lesek amiket leirnak forumozok hiányosságnak!Talán felzárkózik elöbb utobb.
-
noisia
aktív tag
válasz
Ez a feature lista örvendetes
Lehet mégis marad a nokia?! -
Воланд
titán
-
gabipaci
őstag
Szeritem mindenkit zavar egy csendes szobaban a fullra felhangositott csengohangero. Melo helyem nagyon zajos (asztalosuzem) es teljes hangeron van melo kozben, bar ugy sem mindig veszem eszre. Mielott meg rakerdez valaki, az asztalos muhelyben minden rezeg, a rezgo mod nem jatszik.
Nem ertem, hogy miert olyan nagy baj, hogy igenyeket tamasztok egy felso kategorias telefonnal szemben 2014-ben. Ezt mar 10 evvel ezelott is tudtak a nokia telefonjaim.(#30) Glenda: engedd mar meg, hogy reagaljak egy szemelyeskedesre, koszi. Ellenkezo esetben ne te mond mar meg, hanem jelezd a megfelelo helyen
-
MongolZ
addikt
XAP replaced by APPX
Erről tud valaki valamit?
-
razzorr
őstag
Ez speciel az én véleményem, engedd már meg, hogy leírjam.
Szerintem meg 2014-ben annyira elkényelmesedett az emberek nagy része, hogy lassan azt várja el a telefonjától, hogy vigye ágyba a reggelit.
Droidon anno kipróbáltam ezeket a csudajó profilváltó appokat, de vacak és megbízhatatlan volt mind.Azért a te avatarod se egy komoly valami.
A lustaságot meg általánosan írtam, ha gondolod magadra veheted, de ha nem, az sem érdekel. -
gabipaci
őstag
Barmilyen hihetetlen, vannak emberek, akiknek nem az a nap fenypotjuk, hogy mikor hazaernek, es az eddigi hangos csengest lehalkisak, hogy a csalad ne suketuljon meg, ha esetleg cseng a telefon. Ez azert mar elvarhato lenne 2014-ben, nem?
Persze ertem en, hogy vannak lusta emberek, arra sem kepesek, hogy az alairast kitoltsek, csak kopipaszteznek, es meg viccesek is (szerintuk)
Ne abbol szurd mar le legyszi, hogy lusta vagyok, hogy vannak igenyeim. Koszi -
ttiimdr
tag
válasz
Lesz gyors fényerőállítás(egyik legnagyobb bajom nekem is)8.1-ben, csak nem csúszkás, hanem ilyen koppintós(lehet marad a 3 fokozat borzalom). Jó lenne ha "stabilizálnák" a felső status bart és mutatna folyamatosan mindent(gps, óra) utálom hogy az appok full screent használnak(játék meg ez-az persze kivétel) és nem látom a pontos időt, értesítéseket,,
-
Vassili_Zait
senior tag
Van fb messenger... az jelez időben...
Már most is vannak alernatív böngészők amik megjegyzik a jelszavakat...
A 8.1-ben a fényerő állítás kivételével benne lesz minden amit írtál...
Csak, hogy elkerüljük a felesleges szájtépéseket:
-
noisia
aktív tag
válasz
hülyegyerek #18 üzenetére
Akkor mitől függ?
-
noisia
aktív tag
-A legfontosabb, hogy végre működjenek az élő csempék. A FB üzenetek, értesítések legjobb esetben 5 perc alatt, legrosszabb esetben ki tudja mikor érkeznek meg, folyamat bekapcsolt wifivel.
-A külön hangerőmixert mondjuk olvastam, hogy benne lesz, de már az is nagyon kellett.
-Legyen csúszkás belepörgetés a zenékbe, plusz értelmes lejátszólista-szervezés.
-A glance nagyon fájó pont volt, hogy kimaradt a black-el, nem is értem minek ahhoz 1g ram, mikor már egy n8 is tudta. De ezt nyílván ezután sem kapom meg a félgigaram miatt.
-Könyörgöm tudjam már a jelszavaimat elmenteni + plusz cikket offline olvasásba menteni! De úgy tudom ez is pipa.
-Fényerőt is jó lenne úgy beállítani ahogyan én akarom, ne csak 3 állása legyen.
-Fájlkezelés. Ez gyakorlatilag komplette hiányzik.Összesen ennyi, amit ha megkapok, maradok a WP-nél.
(#10) Raysen623: ezt nem teljesen értem, de oké
..
-
halkow
őstag
jöhet várjuk már és a legjobb hogy frissithető
-
rnyk
tag
Elvileg lesz GeoFence api szoval a helyfuggo ertesitesek es risztasok elvileg elerhetove vallnak kerdes, hogy beepitik-e az alap alkalmazasokba vagy varni kell 3rd party megoldasokra. (Azert az MS dolgozott rendesen ezzel a verzioval szoval ne legyel turelmetlen
Nincsenek uzemodok sajnos - ezt meg visszahozhatnak a regi idokbol.
-
gabipaci
őstag
En is hasonlo keppen.
Nekem az idozitheto uzemmodok hianyoznak legjobban. Esetleg helymeghatarozassal osszekapcsolva.
Ez meg nagy valoszinusegben nem lesz meg, ugyhogy ennyi volt.
Kis kihagyassal mindig nokia csucstelefonjaim voltak, es sosem voltam meg ennyire elegedetlen a szolgaltatassal mint most -
ttiimdr
tag
Biztos jó lesz, de nem várom meg, köszönöm nem kérek többet belőle.
-
noisia
aktív tag
Én még megszavazom a bizalmat ennek a frissítésnek. Kiváncsi vagyok mit tartogat. De ha nem teljesíti (legalább részben) az általam hozzá fűzött reményeket, akkor a frissítés után el fogom adni a telefonom.
-
kbyte1024
veterán
Reméljük.
-
gabipaci
őstag
válasz
hülyegyerek #3 üzenetére
Igen, csak az a baj, hogy szeptember is utana van valamikor
-
razzorr
őstag
Várjuk sok szeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest