- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
-A legfontosabb, hogy végre működjenek az élő csempék. A FB üzenetek, értesítések legjobb esetben 5 perc alatt, legrosszabb esetben ki tudja mikor érkeznek meg, folyamat bekapcsolt wifivel.
-A külön hangerőmixert mondjuk olvastam, hogy benne lesz, de már az is nagyon kellett.
-Legyen csúszkás belepörgetés a zenékbe, plusz értelmes lejátszólista-szervezés.
-A glance nagyon fájó pont volt, hogy kimaradt a black-el, nem is értem minek ahhoz 1g ram, mikor már egy n8 is tudta. De ezt nyílván ezután sem kapom meg a félgigaram miatt.
-Könyörgöm tudjam már a jelszavaimat elmenteni + plusz cikket offline olvasásba menteni! De úgy tudom ez is pipa.
-Fényerőt is jó lenne úgy beállítani ahogyan én akarom, ne csak 3 állása legyen.
-Fájlkezelés. Ez gyakorlatilag komplette hiányzik.Összesen ennyi, amit ha megkapok, maradok a WP-nél.
(#10) Raysen623: ezt nem teljesen értem, de oké
..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest