- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
igen, ilyen pre-order féleség volt
egész pontosan mint "vip-tagnak" kínálták fel ennyiért ami azért volt furcsa, mert addig össz-vissz 1 rendelésem volt onnanazóta egyébként tisztult talán némileg ez a gravity sensor kérdés is:
ha jól sejtem, akkor ez csupán a kijelző elforgatásáért felel (ami természetesen müxik is)
de a VR-élményhez kifejezetten gyrosensor szükségeltetik, ami viszont nincs
(de ezt nem is ígérték a leírásban, tehát nincs átverés) -
llll
senior tag
ebben a percben jött meg
geekbuying-ról 49.9 usd, vámon átcsúszott
első benyomás: kifejezetten szép telefon, az összeszerelés minősége sztem abszolút rendben van, sehol nem recseg, nem ropog, a kijelző képe tűéles természetesen
a hátlap leszedése kissé körülményes, ugyanis kb sehol nem lehet megkezdeni
ahol tudod alápaszírozod a körmödet és óvatosan körbefuttatva engednek a kis rögzítő karmok
hogy hány leszedést fognak kibírni az még a jövő titka, de max rendelek majd hozzá hátlapot
ami egyébként a THL T6S-haz hasonlóan hajlékony, tehát amúgy lehet feszegetni viszonylag bátran
kínai szarokkal nincs teleszemetelve, gapps van, gyári magyar nyelv van, gyári védőfólia van
egyelőre ennyi, most töltődik...nem vagyok rutinos tesztelő, úgyhogy ha van konkrét kérdés inkább arra válaszolok - ha tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest