- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
igen, ilyen pre-order féleség volt
egész pontosan mint "vip-tagnak" kínálták fel ennyiért ami azért volt furcsa, mert addig össz-vissz 1 rendelésem volt onnanazóta egyébként tisztult talán némileg ez a gravity sensor kérdés is:
ha jól sejtem, akkor ez csupán a kijelző elforgatásáért felel (ami természetesen müxik is)
de a VR-élményhez kifejezetten gyrosensor szükségeltetik, ami viszont nincs
(de ezt nem is ígérték a leírásban, tehát nincs átverés) -
llll
senior tag
...második benyomások:
-5.1-es androiddal érkezett
jelzett 1 elérhető fota frissítést, ami szépen le is futott
tehát egyelőre van vmilyen szintű support is, úgyhogy talán a beígért 6-os android is tényleg érkezni fog
-a 16GB ramból sztem kellemesnek mondható bő 12 érhető el, viszont nagyobb méretű játékokkal még ez is viszonylag hamar betölthető
a blood and glory 1-2 nem indul el, a mortal kombat x, star wars: kotor, world of tanks, modern combat 4 zero hour viszont hasítanak rajta
most éppen azon vagyok, hogy vhogy összehozzam az xbox360-as kontrolleremmel...
(simán rádugva otg kábelre sajna nem működött)
az alsó 3 virtuális gomb játék közben nem vesz el a kijelzőből
ilyenkor felülről lefelé húzva hozhatók elő, ha szükség van rájuk
-kamera: olyan tipikus 8 megapixeles kínai
tehát gyári appal, minden beállítást automatán hagyva, kültérben napfényben sztem simán elfogadható, beltérben rosszabb fényviszonyok mellett viszont rohamosan romlik a minőség
egyéb alkalmazásokkal és a beállításokkal szórakozva gondolom lehet rajta vmit javítani
szelfi-függőknek jó hír lehet, hogy az előlapi kamera is 8MP-es
az előlapon egyébként van 1 elrejtett, (gondolom) emiatt kicsit gyengécskének tűnő értesítő led is, ami tud különböző színű fényekkel jelezni különböző eseményeket és csak ilyenkor látható
-gps: ha a qalcommhoz hasonlítva nem is pillanatok alatt, de azért 1 percen belül eddig talált jelet és egyszer sem veszítette el a néhány 10km-es próbák alatt
legfrissebb sygic is fut rajta
(ez nem olyan triviális, mert pl a zte v5-ön nem volt hajlandó)
-akksi: semmi különös
használva estére töltőre kell tenni, ha kicsit majd elül az újdonság varázsa, akkor sztem simán vinni fogja a 2 napot
-összességében sztem korrekt kis telefon
thl t6s-nél mindenképpen igényesebbnek mondanám, vhol talán a jiayu g2s-sel tenném 1 szintre minőségérzet szempontjából, a zte v5-től hajszálnyira elmaradva
számomra egyetlen kérdőjel a tartóssága maradt ennek a viszonylag ismeretlen márkának
ha nem döglik be néhány hónapon belül, akkor ezen az 50 dolláros áron egyértelműen az eddigi legjobb vételemnek tartom -
llll
senior tag
update: alaposabban megnézve a jobb alsó sarokban van 1 kis bevágás, ahol meglehet kezdeni a hátlap lehámozását
tehát ezt az amatőr hibát mégsem követték el
egyelőre orrba-szájba telepítek (a wifi nem gyengébb a többi telómhoz képes) és még egyetlen komolyabb játék ellen sincs kifogása... -
llll
senior tag
ebben a percben jött meg
geekbuying-ról 49.9 usd, vámon átcsúszott
első benyomás: kifejezetten szép telefon, az összeszerelés minősége sztem abszolút rendben van, sehol nem recseg, nem ropog, a kijelző képe tűéles természetesen
a hátlap leszedése kissé körülményes, ugyanis kb sehol nem lehet megkezdeni
ahol tudod alápaszírozod a körmödet és óvatosan körbefuttatva engednek a kis rögzítő karmok
hogy hány leszedést fognak kibírni az még a jövő titka, de max rendelek majd hozzá hátlapot
ami egyébként a THL T6S-haz hasonlóan hajlékony, tehát amúgy lehet feszegetni viszonylag bátran
kínai szarokkal nincs teleszemetelve, gapps van, gyári magyar nyelv van, gyári védőfólia van
egyelőre ennyi, most töltődik...nem vagyok rutinos tesztelő, úgyhogy ha van konkrét kérdés inkább arra válaszolok - ha tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest