- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenke.
tag
istenem
-
opr
nagyúr
Tehát, röviden, tömören, összefoglalva az eddig olvasottakat:
bt: minek, közel kell lenni, mail jobb -> bullshit
nfc: szükséges, még közeleb kell lenni (20m vs 10cm), rázogathatom mindenki előtt a(z) (khm) ájfónomat -> istencsászár.ennél nagyobb agymosás a világon nincs bakker... Jómunkásember Sztív tud valamit, az biztos
-
Misály
addikt
válasz
Depression #33 üzenetére
-
tommjee
senior tag
válasz
Depression #33 üzenetére
Azt kihagytad hogy kalapban ülnek az iphonesok
-
blueMerle
veterán
válasz
Depression #33 üzenetére
-
Depression
veterán
Elbírom képzelni, amikor az iphone-osok ülnek egy kocsmában:
-Kérsz még pár képet?
-persze.
-akkor öntök.
.
.
.
-megvan mind?
-nincs...
-a francba, megint az asztalra folyt a fele... Nem baj, kapcsold be a porszívót, és szippantsd fel onnan! -
Hobbbyt
őstag
Ha a BT-nek nincs értelme.. akkor ennek az NFC-nek még annyi sem.
De szerettem az Irdát mikor fájlátvitel közben valaki rácsapott az asztalra és a teló pont annyit mozdult el ,hogy ne lásson rá az érzékelőre.. pedig ott legalább 10-15 centiről még működött.. nem kellett hozzáragasztani. -
besk23
tag
Csak egy kis szövegértés kéne. Egy techblog előtúrta a szabadalmi hivatalból ezt a szabadalmat és közzétette, mert érdekes. Erre jönnek az okosok, mint mindig, hogy az Apple úgy tesz mintha ő lenne az Istenkirály, holott nem ő állt ki és mondta, hogy ezt az egészet ő találta fel. Sőt ilyet senki nem mondott.
Összefoglalom, hogy megértsed te is: SENKI nem állította azt, hogy ez egy rohadt nagy találmány, főleg nem az Apple...
-
Dotcom
aktív tag
-
gaborbp
tag
Nem akarom elkeseríteni az Applefanboyokat de a HP illetve a WebOS kb 2 éve feltalálta ezt a technológiát szóval az apple igyekszik megint úgy beállítani a dolgokat mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt.
Video -
blueMerle
veterán
Wow, sikerült nekik újra feltalálni a Bluetooth-ot, persze hogy ne legyen ugyanaz hát csak néhány centiről működik. Ezigen, leborulok előttük micsoda technikai bravúr.
A következő újítás valószinüleg az lesz, hogy a híváshoz a másik félnek a telefonját 3 centire kell hozzáérinteni a hívóéhoz és KÖZVETLEN adatátvitellel jön létre a kapcsolat... elvégre kinek kellenek adótornyok ha ily könnyedén is lehet telefonálni nem?
-
GALARDO
addikt
"ti"? - mi?
!= én
Inkább nem sorolnám a neveket, tudod miről beszélek.
Nem én írtam be csak egy annyit a BT-ra, hogy "minek?"
Nem tudtam hogy már kérdezni se szabad.
#18: És szted mindenkinek szifonja van?
Ja, biztos ez a hiba...
A küldő félre értettem nem a fogadóra.
Amúgy meg biztos van akinek ez fontos, de nekem nem.
-
Sofian
őstag
Ülök vonaton, örülök hogy ha edge van....akkor tényleg jól jön a bt...
-
GALARDO
addikt
A mai világba nem érzem szükségesnek, ha átakarok küldeni pl:képet akkor azt megteszem e-mail formájába.
Amúgy meg ami fontosabb a BT-be az hogy hozzá tudjam csatlakoztatni a BT fülesemet (jelzem Nokia fülesem van) vagy bármi más ilyen cuccot, és ezt a szifon maximálisan biztosítja.
Nem értem minek kell trollkodni?
-
rep3at
őstag
Na ja, csak nincs mindenkinek előfizetéses telefonja, vagy nincs mindig netközelben, esetleg a mobilján nincs mobilnet előfizetése, így ha el is lehet küldeni neki akkor is csak később kapja meg, ezért előnyösebb a bt. Nekem is iPhoneom van, néha egy kicsit hiányzik ez a funkció, bár Dropbox nekem egész jól bevált ilyen célra.
-
tjb007
nagyúr
Eye candy.
Végül is rázogatni, döntögetni könnyebb mint egymás mellé/mögé helyezni. -
Mr. Byu
aktív tag
Komolyan nem értem ezt a BT fájlküldés problémát 2011-ben...
Egyesek még mindig a csengőhang-cserélős korszakban vannak, vagy mi a helyzet?
Még jó hogy nem azt várjuk tőle, hogy nokia operátorlogót lehessen vele küldeni.
Sokkal kényelmesebb BÁRMIT e-mailben elküldeni. Nem kell hozzá a haverodnak ott szobroznia a 20 méteres távolságban, nyugodtan mehet a dolgára, miután megegyeztetek, hogy átdobod e-mailben a cuccot. Gyorsabb, elegánsabb. Ha tudna is BT-vel küldeni az iPhone, én biztos nem röhögtetném ki magam vele, ahogy ezzel bohóckodom.
-
korpicschess
veterán
Hát szerintem a bluetooth fájlküldésnek nagyobb lenne a gyakorlati haszna..
-
pingwin011
aktív tag
Ez nem olyasmi, mint a bump, csak kicsit tovább fejlesztve?
-
Alwares
aktív tag
És a bluetooth fájlátvitel?
-
kutkut
addikt
Ez fantasztikus.
-
.bableWes
őstag
hát azért a porszivo hanghatását kihagyhatják. kicsit se lenne tul morbid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilokra jön a Resident Evil Survival Unit
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest