- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
8GB-os az 570. Jó, én sem venném meg boltból, a mostani 2. MSI 480-am is apróról volt 100-ért. Hozzám közelebb áll az RX széria, mert a számomra érdekesebb, modernebb játékok jelenleg jobban futnak rajtuk. Gta 5, Metro, meg ilyen csak tesztnek használt kövületek kit érdekelnek. Én új multis játékokkal játszom manapság, aminek ott van a grafikája is azért, és szükséges hozzá a magasabb FPS szám. Ezek a Battlefield1, Doom, Quake. Most h egy Sniper elite, vagy Disnonored 2 70, vagy 75 fpst hoz, kit érdekel. Doomnak kellett a magas fps, mivel egy gyors multis lövölde. Itt hozza is amit kell. BF1 megint egy jelenleg a piacon legjobb grafival rendelkező gyors többszemélyes játék, itt újfent kell a magas FPS szám, megint hozza amit kell. Quake Champions, lassan jön hozzá a vulkan, itt megint ott lesz az Amd fölény. Nekem az 1060 kicsit nyers, egy 200Hz-es counter proskodásra biztos nagyon fasza, meg world of tanks-et erőltetni, de engem ezek nem érdekelnek.
-
R3laX
addikt
b. : 3GB már tényleg kevés, sztem. A 6G meg inkább 111, 100 helyett. Ha meg váaszthatnék egy legolcsóbb Giga 1060 6GB 111E, vagy egy SAPPHIRE RX 570 NITRO+ 8GB 118E között, inkább egy Sapphire.
-
R3laX
addikt
Én 116-ért látok ugyanolyan Msi 1060-at, mint RX580-at, ami 129000, 3GB-os 1060 van 100-ért. Bányász árakat most hanyagoljuk, biztos megvan az oka miért az Amd fogy leginkább bányászatra. Nekem RX 480 van, amikor én vettem az előző Msi Rx 480-at, az 78000 volt, akkor volt egy Gainward 1060 85-90, 1070 pedig 130-140.
-
R3laX
addikt
Én a Gef2 Mx400 után elidegenedtem az Nvidiától, később még volt egy Galaxy 7600-am, a Giga 8500 Deluxe után, vagy 9800Pro után, de sose éreztem vhogy a sajátnak. Nem veszem támadásnak, de vhogy mindig az Nvidia arcol, még akkor is, mikor övé a királyság
. Kicsit Fideszes nem?
. Már csak ezért is lesznek Amd-sek szerintem. Én csöndben lázadok és veszem továbbra is a kedvezőbb árut. Mikor normális áron volt az rx 470 4gb, hülye lett volna az(volt az), aki megveszi(megvette) drágán a gtx 1050-et ectect... persze a fogyasztás...
-
R3laX
addikt
Szerintem a mostani R9 390X kártyádhoz képest jóval jobb lesz a helyzet. Nekem RX 480 után max 2 hétig volt R9 390-em, nem bírtam, gyorsan visszacseréltem egy Msi RX480-ra
. A támogatottság egyre jobb az első osztályú címekben, LSD. Doom, BF1, legutóbbi patch-csel a Quake Champions kb +10FPS-t dob átlagban, menüben is ultrán 140-150FPS helyett(maxFPS) megugrott 160-170-re. Konzolokban is AMD kaparászik, jó ez így, várjuk ki a teszteket, meg az azutáni 2-3 hónap optimalizáló drivereit. Árban sztem kedvezőbb lesz mint az Nvidia, általában ezért is szeretjük. Azt a havi 1-2 dobozos sört meg már úriságból is átnyújthatjuk kedves Nvidiás barátainknak, hátha megnyugszanak.
-
R3laX
addikt
Sztem mindenki maga dönti el, hogy ráfizet e +10+15+20ezret a +5+10+15%-ra... Sztem fölös kínlódni, ez egy örök harc
. [link]
szerk.: Én annak örülök, hogy egyre több számomra pozitívabb gémeket támogatja az AMD, mint Quake Champions, Battlefield stbstb.. és ez csak növekszik. Jó úton halad. Jó érzés úgy elindítani a Quake-et is, hogy Ryzen/Radeon reklámmal indít, mikor ezek hasítanak a masinában.
-
R3laX
addikt
Azhely, volt ilyen dark hely régen, vagy még van? Ha már nvidia a téma
. Az helyett= ahelyett , az miatt= amiatt, ez helyett= ehelyett, ez miatt= emiatt
.
-
R3laX
addikt
1060/480-nál is sok nv tulaj pártolt át, mert jó kártya lett a 480, persze amíg lehetett kapni
. Vega se lesz szar, hiába megy a hiszti. WQHD-ban az már egész kellemes eredmény
. Ár se lenne vészes, ha nem magyarok lennénk megint, és átlagban tudna venni magának a magyar paraszt belőle legalább 3-at a fizetéséből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest