- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
RX Vega 56 20-30%-ot ver a 1070-re. Meglatjuk majd mire fog menni. Egyelore 399$-ért korrekt. Persze várjuk meg a hivatalos teszteket.
-
bunfi
őstag
Ez inkább a gyártó partnerek sara, hogy mit hoznak ki. Pl. Gigabyte RX480 vs. XFX RX480, ahol az előbbi nem volt hűtésügyileg a helyzet magaslatán. Régen és nem olyan régen is voltak problémás esetek, de egyelőre nem láttunk, hallottunk, olvastunk semmit. Papíron nem néz ki jól, de szerintem kicsit túl van pörögve bizonyos szempontból a téma.
A léghűtés mindig "zajkorlátos" lesz, jobban vagy rosszabbul; elviselhetetlen vagy nem elviselhető az már csak egyéni preferencia/tűréshatár kérdése. Mindig elgondolkodom a vizhűtésen, csak amikor meglátom a custom GPU blokkok árát, elmegy tőle a kedvem
Ezzel természetesen nem vitatom, hogy egy halk, nem melegedő, jó teljesítményű videókártya lenne az optimális, főleg ha még az ára is jó, csak arra, hogy egy ilyen megszületik nulla az esély.
Én amúgy fejhallgatóval játszom, így nem annyira érint, mintha hangszórón játszanék. De most, hogy csavartam egy kicsit a ventiprofilon, hogy szebb hőfokon tartsa azt a ~2Ghz-et, már inkább a kellemetlen felé mozdult el a zajszint.
(#51) Asbee
Ameddig árban jól lövik be, addig szerintem ez nem feltétlenül probléma, mert a nagy többség nem tudja/fogja a tavalyi havi átlagkeresetnek megfelelő összeget videókártyára költeni.Sajnos nem, de a miértje ennek sokkal komplikáltabb kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest