- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#94257664 #82 üzenetére
Mi köze a kellemes vagy kellemetlen korszaknak ahhoz, hogy ma összeraknék-e egy 486-ost? Szerintem semmi. Jó korszak volt nekem is, de nem pöcsölnék ma, 2015-ben egy 486-ossal.
bacsis: nem, nem voltak rosszak az élmények. Középiskolásként remek számtech tanuló korszak volt, meg akkor volt is időm ilyenekkel szórakozni. De én nem sírom vissza - így az SSD és Win7/8 korában - a 45 perces telepítést és még legalább annyi driverekkel való szórakozást. A modern oprendszerekkel és az idősebb fejjel legalábbis én úgy látom, hogy máshogy is el tudom tölteni az időmet (a gép használatával), mint folyton az oprendszer lelkivilágás csesztetni, autoexec.bat és config.sys file-okat írkálni a különböző játékoknak, kideríteni a hangkártya portját és megszakítását, stb.
-
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de én, aki átéltem a 486-os kort is, a büdös életben nem akarok látni megint olyan gépet, meg a Win 95-öt. Ehhez szerintem azért már masszívan mazochistának kell lenni
Inkább a régi P4 530-as gépemből csinálok egy műhelygépet Linux-szal, aztán annyi, még talán használható is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest