- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, abban tudna valaki segíteni hogyan lehetne háttérben futtatni annélkül, hogy engedélyezném más programon történő futást?
-
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy bejelentkezésnél azt írja, hogy nincs hálózati kapcsolat. Holott a hibaüzenet mögött mennek az ajánló kisvideói és újakat is betölt, de engem nem enged bejelentkezni. Már töröltem az app összes adatát, újra is telepítettem, de semmi változás.
Valakinek valami ötlet?Xiaomi Mi 9 SE, MIUI 12, Android 10
-
gattolino
senior tag
Sziasztok, nekem olyan problémám van, hogy gmail jelszót változtattam és sehogyan sem tudok bejelentkezni YouTube Vancedre. Valaki tud valami megoldást?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Az nem chromecastos? Nálam sonyra és a google chromecast 2-re nem adja át elsőre. Ott a lehetőség, korábban működött is, de egy ideje egyiken se indul el, csak úgy, ha a gyári yt appon elindítok egy videót majd átváltok a vancedre és a többit az alól küldöm át.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Melyik vanced verzió megy nálad? Nálam egyik androidos készülékről se küldi ki chromecastra a 14.10.53-as.
-
Jakesz
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a Vanceddel át lehet küldeni a Youtube videót telefonról okostévére, ahogy a gyári appal?
-
gzbotii
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Amikor úgy 2-3 éve megoldást kerestem a reklámok problémájára, akkor csak nagyon gagyi YT app alternatívák voltak.
Most ha lejár az egy hónap ingynes YT Premium próbaidőszak, kipróbálom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest