Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, abban tudna valaki segíteni hogyan lehetne háttérben futtatni annélkül, hogy engedélyezném más programon történő futást?
-
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy bejelentkezésnél azt írja, hogy nincs hálózati kapcsolat. Holott a hibaüzenet mögött mennek az ajánló kisvideói és újakat is betölt, de engem nem enged bejelentkezni. Már töröltem az app összes adatát, újra is telepítettem, de semmi változás.
Valakinek valami ötlet?Xiaomi Mi 9 SE, MIUI 12, Android 10
-
gattolino
senior tag
Sziasztok, nekem olyan problémám van, hogy gmail jelszót változtattam és sehogyan sem tudok bejelentkezni YouTube Vancedre. Valaki tud valami megoldást?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Az nem chromecastos? Nálam sonyra és a google chromecast 2-re nem adja át elsőre. Ott a lehetőség, korábban működött is, de egy ideje egyiken se indul el, csak úgy, ha a gyári yt appon elindítok egy videót majd átváltok a vancedre és a többit az alól küldöm át.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Melyik vanced verzió megy nálad? Nálam egyik androidos készülékről se küldi ki chromecastra a 14.10.53-as.
-
Jakesz
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a Vanceddel át lehet küldeni a Youtube videót telefonról okostévére, ahogy a gyári appal?
-
gzbotii
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Amikor úgy 2-3 éve megoldást kerestem a reklámok problémájára, akkor csak nagyon gagyi YT app alternatívák voltak.
Most ha lejár az egy hónap ingynes YT Premium próbaidőszak, kipróbálom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Delta Force (2024)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest