- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Valóban kellemes a külseje, bár nekem kicsit snassz ennyiért. Kérdés a minőség illetve az eldolgozás..
-
CoDWaW07
őstag
Igen tetszetős ház
-
FoBCRaistlin
őstag
kellemes kis kuckó, és ahhoz képest nem is drága, hogy Enermax.
-
kill_bill1
tag
Akkor már inkább 11 k-ért egy Thermaltake V3
-
yogo-mogo
csendes tag
Cooler Master Elite RC331 (két éve vettem kb 7k-ért) -> ugyan az a váz új köntösben más névvel, plusz két furattal hátul 2x-es áron...
grat a gyártónak a lehúzásért...
az a néháby plusz nem hiszem, hogy annyiba kerülne...
Szép napot mindenkinek!
-
szumo
senior tag
Kinek mi a heppje!
Sajnos azt kell mondjam, hogy a cikk alapján ezt a szintet üti meg, és árban is ott kellene lennie 6e pár száz Forintnál.
15e -ért már nem csak azt várom el egy háztól, hogy ne vagdossa össze a kezem mint egy codegány. S igen amit már említettek, ne kelljen a gépet miszlikre szedni egy hűtő cseréjekor. De az sem utolsó dolog, ha az első rendezzük át a lakást drágám mondat után a pakolászás hevében nem szenved végzetes a gép működésére káros deformációkat. -
-
Sokan mondjátok, hogy hőőő ennyi pénzért még nem is alsó tápos. Értem én az alsó táp logikáját meg előnyeit, de lassan szarf**zúnak érzem magam, hogy 21-ért anno egy Thermaltake Soprano-t vettem, és még nem is ez az árkategória.
Mindegy, hát akkor FAIL, de nekem még most is tetszik.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Hát én a héten 15 ezresért egy ful alumínium Sigma Shark-ot vettem, a minősége nem említhető egy lapon ezzel az Enermax-szal. Ráadásul ugyanezt tudta az előző CM Elite 331 házamis. Abban is volt porszűrő, csak az 8 ezresbe került nem 15-be.
A mostani "cápám":
Igen plexis, de nekem az jön be, igaz a fény kék-piros. -
Pubszon
veterán
Nem rossz, de megdobom még pár ezressel és veszek egy Xigmatek Midgard-ot, ami szerintem jobb ennél.
-
may11
tag
15-ért én nem ilyen házat vennék...
-
EczkE
veterán
Nekem is bejön.
-
misx
senior tag
15k egy picit húzós érte, az én házam épp 10k alatt volt, és nem tudom a porszűrő meg a kék ledes venti megéri-e a plusz zsetont (ráadásul a GZ-X sorozat szinte egy az egyben ugyanaz, csak az előlap/design más, szóval még válogatni is lehet).
-
Tolkarius
tag
Inkább egy Cooler Master Centurion 590 +1v.2 ropiért
Szerk: Szerintem az alsó táp elhelyezés, firewire kimenet, +1 venti és vinyó vibrációcsökkentő keret simán megéri a plusz költséget.
-
PH-User
addikt
Kivághatták volna hátul, hogy ne kelljen kivenni az egész alaplapot a hűtő levételéhez.
-
Dr. Romano
veterán
A 15k igen csak jó ár persze az Empós beszerzési árhoz képest. Csak 7% van rajta. Kiskerekben épp ezért ez vélhetően picit drágábban jeleni meg (már amelyik bolt tőlük vásárol)
-
mv
aktív tag
Tetszik a ház. Az ára is elfogadható.
-
zed1983
őstag
Nekem nem igazán jött be ez a ház
-
iSonic
addikt
Nekem tetszik, főleg mivel olyan puritán.. és letisztult..
-
Gabesz1019
senior tag
Nem igazán tetszik, hogy ilyen lyukacsos az eleje. Az AeroEngine-m nem egy mai darab de még mindig bejön az alakja. Pikcsör
-
bokapeter
tag
Sziasztok! Nekem tetszik ez a ház. Szerintem is jó, hogy kikapcsolható a fény.Gigabyte GZ-X6 nagyon hasonló, jár a csoki??? Üdv
P
-
Egzee
őstag
átcsomagolt cm ház...
-
Simi2000
tag
Tetszik.
És sztem nem olyan hudenagyon drága....a nevet is meg kell fizetni, és ugyebár adják hozzá azt a spéci ventillátort, mai sztem nem két fillér.
-
Straw
senior tag
Ennyi pénzért én anno a tesztben kontrolházként szereplő Casetek CK-1020-amat vettem, és a mai napig nem bántam meg.
Ez nem rossz ház de sztem drága. -
törölt tag
Nekem speciel ez sokkal jobban tetszik mint a Lancool K58.
Bár egyelőre jól megvagyok még az AeroEngine II-mmel
-
Nem tudom, mit sírtok...
Várható volt, hogy a nevet fizeted meg, és egy enermax házat soha nem fognak adni 5000-ért
Akinek van pénze, úgyis megveszi nevetve.
Nem egy nagy összeg az a 15 k
-
Probber
őstag
Nem rossz, nem jó, olyan semmilyen, átlagos ház, irreális áron.
Ebben az árfekvésben már inkább a Lancool K58 -
nuke7
veterán
még a saturn-ban sem kérnek 15-t egy ilyen házért...
-
Osynho
addikt
Ennyiért Tt Element T sokkal jobb választás szvsz.
-
syberia
veterán
A belseje tisztára cm331, csak az a bibi hogy ez
majdnem a duplájába kerül(8k vs 16k)
-
Hábazz, ha világítást akarok, elmegyek lámpáért az Ikeába. Nekem ne rakják be a házba!
A kék fény meg már legalább 1990 óta nem menő.
"Az vagy nekem havonta egyszer,
Ami az agynak a daganat.
Árad belőled a kék fény,
Elárasztod az agyamat kék fény." -
eclipse006
őstag
Nekem tetszik nagyon a ház,de tényleg sok érte a 15000 rongy
,dehát a nevet meg kell fizetni.
-
törölt tag
Persze, amikor vettem a Rebel9-et, akkor még nem volt Pro, és szvsz inkább sima Rebel9, mint a tesztben lévő Enermax ház.
Nekem a Sharkoon Nightfall és az NZXT Beta Evo tetszik a legjobban, valszeg ezek közül egyikre cserélek majd, de egyelőre a mostani is teljesen jó.
64b0r: Én már feljebb leírtam, hogy honnan ismerős.
-
Champipi
aktív tag
Árak:
-
PaJa1
őstag
A virtuális csoki a szerzőnek jár
-
^Clown
addikt
Nem rossz házikó ez, de valahogy az én szívembe sem tudta magát belopni. Egy számtech. boltban simán elsétálnék mellette.
-
Hát annyira azért nem jó az ára,egy felsötápos házért egy picit soknak érzem
A külalak egy picit konzervatív,de ez nem nagy baj,a belseje teljesen átlagos.
Gyakorlatilag 6-8 ezer forintért hasonló nem márkás ház is kapható -
64b0r
aktív tag
"Virtuális csokoládét kapnak azok a kedves olvasók, akik megírják a fórumban, hol találkozhatunk ezzel a kialakítással."
Hát pl. itt.
Egyébként szerintem nem éri meg a plusz 5k-t az Enermax névért cserébe. -
Fáraó
őstag
Szép, de kicsit drága. Szvsz olyan sok extra nincs benne, ami miatt megérné a 16k-t.
-
rup1u5
nagyúr
Ugyan ezt a kék ledes ventit adták az új tápom mellé is ajándékba.
Föl is csaptam rögtön az Infinity-re. Van fénye rendesen! Csak úgy dől kifelé a kék fény a ház elején. -
zola0601
tag
Fele ennyiért beszereznék egy ilyet, de így marad a régi!
-
Killer01
őstag
A gigabyte triton-om agyonveri helyben, szerelhetőségben és -bár ez szubjektív- kinézetben is, kb ugyanennyi pénzért. Valahol 10-11 k körül kéne lennie az árának, akkor versenyképes háznak mondanám.
-
Sicilian
addikt
Jól néz ki, meg tetszik, de nem venném meg ennyiért, drága
-
Egész jó ház, de nem ennyiért.
-
Arni90
tag
Nekem tetszik. Egyszerű kinézet, semmi giccs.
-
törölt tag
Ez egy CM Elite ház kicsit feltupírozva. Egész jó, a Codegányokhoz képest meg pláne.
-
ABee
tag
15 papír picit drága egy felsô tápos, 4 kg-os, 185cm széles házért nem? Akkor már csak inkább egy jó Sharkoon Rebel9 Pro Economy-t veszek 2 papírért olcsóbban. Az talán néz is ki valahogy.
-
F_Zolee
nagyúr
Nem rossz kis ház. De valahogy mindig olyankor jelennek meg dolgok mikor én már bevásároltam.
-
Móci
addikt
A kikapcsolható fény valóban egy nagy plusz pont, viszont a ház annyira nem tetszik.
Nem rossz, s az ára sem óriási, de annyira nem fogott meg. -
JoolsNOS
veterán
Nagyon okos dolog, a kikapcsolható fény. Kb 16 évesen énis akartam csilli-villi fényeket (bár akkor még nem volt ilyen könnyen megoldható), de most már idegesítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest