- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
400 wattot ad le tap, 90 a tdp-je e procimnak, vga integralt. van benne ket vinyo, periferiak nem mennek. Olyan 150-200 wattot fogyaszt mikozben streamel. Transcoding ki van kapcsolva mert a a hazimozi szett elboldogul minden formatummal (de ha bekapcsolnam akkor is beallithatnam a mezzmot hogy mennyi procit ehet, ilyenkor max tovabb tart a buffering a lejatszas elejen). A program background service-kent fut szoval ha kozben nekem netezni, vagy szovegszerkeszteni tamad kedvem, nyugodtan megtehetem. Nem kell extra hattertar, nas, medialejatszo csak be kell nyomnom a gepet.
Nyilvan menobb egy medialejatszo nas-al, de egy kicsit koltsegesebb.
" Persze agglegények előnyben, mert nyilván egyedül nem tudsz többféle dolgot csinálni, illetve... Na mindegy, a lényeg érthető." - nem, nem ertheto, a 2.1-es verzio ota kepes multitaskra a windows. Masreszrol a filmnezes ha nagyobb kepernyon folyik altalaban tarsas elfoglaltsag egy haztartasban...
"tehát az új cuccok nagyrésze tudja, az 5 éves cuccoknak meg kb max 10%-a, és otthon az embereknek vajon miből van több?" - miert keresel igazolast a nagy atlagban? Ez egy hibas ervelesi metodika.
Hibat hibara halmoztal
Probald ujra.
-
echterion
nagyúr
Hát, én csak PS2-t próbáltam ki a 42-es plazmán és hát, mit mondjak, nagyon szarul nézett ki. De ma este megnézem, TV-n milyen a PC-ről, de van egy olyan érzésem, hogy az se lesz rosszabb, mert már a PS2 sem való ekkora tévére, egy nagy pixelhalom volt a GT3 sajnos. Monitoron jobban nézett ki, ezért is adtam el a PS2-t.
-
gyuszaa
őstag
Azért ami megbirkózik az iso BD25-50, rendes frame packed 3D-vel 24p-ben, nem olcsó.
Számomra kényelmesebb párat kattintani, nem beszélve egyéb felhasználási lehetőségekről is. Vezeték nélküli perifériák is meg vannak oldva, lag nélkül.
(#31) Plazmacucci
Ezt aláírom, viszont tényleg nagyon jó dolog, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest