Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
A jónép biztosan az alsóbb kategóriás előfizetéssel vette, de ennek most vége...
-
mrlujoak
veterán
válasz
bolondember #25 üzenetére
kollégád már rajta van az ügyön...
-
bolondember
MODERÁTOR
a flémet, egymás csesztetését MOST hagyjátok abba!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #21 üzenetére
KHM!
Vegyél vissza, de sürgősen!
TE, egyedül TE hoztál fel egy másik gyártót!
Én írtam egy véleményt a topik témájához.TE kelted a feszkót, és még neked áll feljebb?!
Ott és azt szólok egy témához, amit és ahol akarok! (az adott szabályzatok határain belül)
Mindemellett pont az, amit TE csinálsz az a szabályellenes, mert ugyebár a személyeskedés tiltott a fórumon!
-
baluka26
veterán
válasz
bolondember #7 üzenetére
KDZ updaterrel kb 7 perc volt nekem feltenni, droid újoncnak
-
Brutális eb
addikt
Ne haragudj de annyira gáz ez a PR amit itt nyomatsz.
Egy mondatot írtál tényt egy mondatban leírtam rá a re tényeket.
Nem kell ide ez a béna se lábnyomcsokolgató hozzáállás.Komolyan legalább a hszeid előtt egy X-et tegyél ki.Sokoszor még az se topikokban is zavaró amit művelsz nemhogy más készülékek híreinél.
Kösz a megértést. -
bluobluo
aktív tag
...Erre van ész!
Inkább azt írnák mikor lesz a ZTE Skate!! -
SkyLaci
őstag
akkor az egyszerű ember rosszul látja, én azt vettem észre hogy a számlás előfizetésék jóval olcsóbb percdíjakkal dolgoznak mint a kártyások, sőt minél nagyobb az előfizetés havidíja annál jobbak a percdíjak. szerintem tök jó hogy ennyivel olcsóbb lett a Black hűséggel, teljesen logikus. a szolgáltatónak az éri meg ha valaki minél nagyobb havidíjú élőfizetést köt, mert az a biztos bevétel, ezért olcsóbban adja a telefont is, azt mindenki tuja hogy ezt havonta fizetni kell *, az már a vásárló ítélőképességére van bízva hogy eldöntse hogy kitudja-e használni és fizetni a havidíjat.
* na jó van aki nem tudja hogy hogy működik, még nyáron voltam egy T-boltban és ot a mellettem lévő pultnál Lákátusék akartak venni 2 darab 0 forintos Xpériát, és csodálkoztak hogy mi az hogy havidíj...
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Nem.
Tudod az a poén, hogy az Xperia X10 - sokat szidták is érte - még mindig előbb kapott 2.3.3-at, mint ez (Black) és a 2X!!!Ráadásul az X10 az első androidos modell volt. 2010 elején jött. Kapott 2 főverziós frissítést.
Ezt nem igazán tudom elfogadható indoknak venni úgy, hogy mostanság a főverziók közötti idő is nő! Elég nagy mértékben!
Az 1.6 megjelent 2009 szeptemberében
A 2.1, 2010 januárban.
a 2.2 pedig 2010 májusában. Nyolc hónapon belül 3 főverzió. (ebből 2-t még 2010-ben meg is élt az X10, a 2.2 pedig kimaradt)A 2.3, 2010 végén, decemberben jelent meg, 2011 elején mutatkozott be külsős gyártó modellein. (2011 jan. CES Xperia arc.)
7 hónappal a 2.2 megjelenése után. Majdnem ennyi idő alatt ezelőtt 3 új főverzió született!!!Aztán ICS 2011 október. Ez megint csak 10 hónap...
forrásSzóval? Akkor melyik gyártó is tököl nagyon-nagyon sokat? Nem kérdés.
Persze, a 2010-2011-es időszakban az X10 lemaradása tűnhet nagyobbnak, hiszen csak úgy pörögtek a verziószámok. Éppezért csalóka!
De kérem, az LG épp a lelassult, megnőtt fejlesztési időkben van nem kicsi lépéshátrányban. És ez a tetemesebb csúszás...Szóval, pár hét. Hmm...
(aki pedig az X8 és X10 mini párossal jön, annak ajánlom figyelmébe a GT540-et, az LG részéről, illetve az említett 3 modell hovatartozását, és specifikációit...
)
-
mrlujoak
veterán
...azért kicsit elkeserítő, hogy a Vodafone-os Black modellek még mindig 2.2.x-en vannak...
-
DemonDani
addikt
válasz
johny dragon #8 üzenetére
hónapok lesznek az a mindjárt, ahogy a szolgáltatókat ismerjük...
-
johny dragon
aktív tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
De elvileg mindjárt jön.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
johny dragon #6 üzenetére
valszeg nem - az még csak független telókra érhető el...
-
johny dragon
aktív tag
Csak nem a Mézeskalács miatt drágult?
-
Sanyaman
tag
Az egyszerű ember azt látja, ha nem akarod drágábban akkor vedd meg nagyobb percdíjú előfizuval és olcsóbb is lesz. (Persze azt általában már kihagyjál a számításból, hogy x évig pengetni kell az előfizu díját, akár lebeszéled, akár nem). Itt a logika
-
Jól látom, hogy ugyanaz a telefon olcsóbb is lett jelentősen, meg drágább is előfizetéstől függően?
-
Továbbra sem olcsó a voda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Többségében olcsóbban lettek, de van olyan mobil, ami meredeken drágult.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest