- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,Ennyire rosszul fizet a Google?" Szerintem épp ellenkezőleg. Minél több a pénzed, annál kevésbé fog motiválni a mégtöbb pénz. Magas pozícióhoz általában magas fizetés és rengeteg juttatás társul, szerintem náluk (Andy Rubin-nál és a hasonló szintü vezetőknél) a pénz már nem lesz probléma a hátralévő életükben. Így képbe jönnek más motivációk, önmegvalósítás például.
-
Cathulhu
addikt
30 000 korul indulnak az olcsobb albik, de a juniorok 120 000, par ev tapasztalattal mar 150-170 000 kaphatnak arrafele. Lehet gyakornoknak nem eri meg arrafele, de dolgozni nagyon.
-
dozsabalint
senior tag
Pont erről olvastam multkor hogy egy google alkalmazott csak úgy tud lakást venni (SF környékén, ill a környező városokban), ha vesz egy furgont és abban alszik a google parkolójában (mivel az irodában történő alvást nemrégiben betiltották. Túl sokan maradtak ott aludni is, így nem kellett lakást bérelniük). Zuhanyozni, enni tud ingyen az irodában. Napközben aludni is lehet bennt, csak este nem.
-
törölt tag
válasz
Giorgio1313 #4 üzenetére
Igen, ez egész Usankára jellemző, de a Szilícium-völgyben még az átlagnál is magasabb a bérezés. Google, Facebook, Apple, eBay, Yahoo, stb, ilyen szempontból mindegy, hova kerül az ember
-
babkukta
senior tag
Nem értem.. egyre több ember hagyja ott a Googlét. Ebben benne van a más céghez való átcsábítás is, így hirtelen egy nem is annyira régi Xiaomi hír jutott eszembe, de van még pár. Ennyire rosszul fizet a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest