Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz fairi #35 üzenetére

Nem hiszem hogy vaktában lövöldöznének. Pontosan jól ismerik a konzumidiótákat. Részben kutatják, részben pedig kitermelik és alakítják őket. Ami nagyon fontos sarokköve a konzumidiótaságnak: sose legyél elégedett a jelenlegi helyzeteddel. Sajnos ebből az következik, hogy lelkileg meg kell nyomorítani az embereket, hogy sose legyenek elégedettek magukkal. Tehát az lesz a végeredmény, hogy jól kiszámítható, lelkileg kicsinált, sajnálatra méltó szerencsétlenek képezik a feljesztések fő irányát. Jól írta MaCS_70 a gyerekeket, egyfajta gyerekes, bizonyítani vágyó, éhes, érzelmileg túlfűtött állapotban kell tartani felnőtt embereket (lásd egy telefonért kempingező szurkolókat a boltok előtt). Ha racionalizálni kezdenek, az már régen rossz. Ez vezet a fogyasztási kényszerhez, az elégedetlenség pedig az örökké váltani akaráshoz. De szerintem ezzel nem mondtam különösebben újat, kb mindenki tisztában van vele. Nem is offolok tovább, csak azon akadtam ki (talán a kelleténél jobban is) hogy a konzumidiótáknak hálásnak kell lenni. Lehet - ezt elismerem - hogy a "feljődéshez" az energiát ők is mozgatják a rendszerben, de az irányt nagyon félreviszik az idióta külsőségek felé (általában mert a rálátásuk addig terjed). Emiatt ez nem is igazi fejlődés, hanem csak folytonos, utólag megkampányolt változtatgatás.
    Plusz ne azt kelljen irigyelni aki kényszerből cselekszik, csak mert őt szolgálják ki jobban.

• Blizzardking

őstag

válasz MaCS_70 #12 üzenetére

Szerintem meg kajak fordítva ülsz a lovon.
    A konzumidióták miatt van az, hogy egy teljesen felesleges paraméter erőltetése miatt mindent meg kell csinálniuk újra, szarabbul, drágán, és még a reklámra is költeni kell, hogy az agymosás minél szélesebb körű legyen. Nevezetesen:

"A gyártók mindent elkövetnek, hogy maximalizálják a kijelző/előlap arányt"

A kurva anyjukat. És a konzumidióta identitásjobbágyoknak is, akik ettől érzik magukat egyéniségnek, hogy nem 84 hanem 87% a kaszvadt piezó hangszórós noccsos idétlen képarányú három és fél órát bíró, egyből fossá törő, fülessel szarul szóló szarjukon a kijelzőarány.
    Érdekes, űrkompot miért nem divatmogulok terveznek? Peres gumival meg kék leddel a lámpában?

Új hozzászólás Aktív témák