- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Elég semmitmondó...
-
Pantal
senior tag
Kíváncsi leszek, mennyire lesz olcsó az az olcsó. Szerintem sok mindenki örülne neki, ha valóban legalább normálisan belőnék az árát. És persze ha Magyarországra el is jut.
-
BlackLamb
tag
Nem trollkodás de nekem mint első generációs iPad tulaj, egyből az ugrott be. Főleg az oldal kialakítás
-
veterán
Ha tényleg 150 dollárért érkezik, akkor teljesen jónak hangzik ez a készülék.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
nah ha jól látom van ott dokkoló csati... bizakodó álláspont on
-
Izzé
őstag
Jöhetne 10" körüli méretben is.
-
UFO_88
csendes tag
Meglehetősen ocsmányra sikeredett a kis szörnyeteg...
Nokia Lumia 900 kártyafüggetlen // Nokia, WP OS, Win8 Fan // Nokia Táblagép várományos...
-
Neurotoxin
őstag
És a 150$-ból lesz 150€, plusz még rámegy ez-az-amaz. De tényleg nem rossz nyitóárnak.
Egyébként már jó pár éve késik a google saját tabletje. Az akkori concept kialakítása jobban tetszett. Ebben semmi megkapó nincs, de ha olcsók akarnak maradni, tényleg nem kell semmi csicsa. Mikoriak lehetnek a képek, ha még mindig "market" ikon látható?
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
a.sebi
őstag
szerintem nem ipadre hanem egz megnyujtott iphonera hasonli..a keret az ugzan olyan..de nekem tetszik...150dodo ert vittem is....
-
Sofian
őstag
Google-t ismerve ez sem lesz elérhető hivatalosan errefelé..
[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz Neurotoxin #8 üzenetére
"Mikoriak lehetnek a képek, ha még mindig "market" ikon látható?"
Egy ilyen cucc nem egy hónap alatt ér el a rajzasztaltól a gyártósorig. Ez még bőven tavalyi kép lehet.
(#10) Sofian:
Ha esetleg beindítanák a pletykált webshop-ot, és ha M.o.-ról is vennének fel megrendeléseket, és ha tényleg ennyi lenne az ára, és ha.....
Én azért reménykedek, hogy egy referenca (vagy annak szánt) tab a telefonokhoz hasonlóan csak eljut idáig.[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
És itt nem fog perelni az apple a kinézet miatt?
Habár itt nincs gomb a kijelző alatt -
erdoke
titán
válasz Neurotoxin #8 üzenetére
A Kindle Fire gyártási költsége valami 230 dollár, tehát minden eladott darabon bukik az Amazon 30 dollárt, pedig az havi több milliós széria. Amit persze ők visszahoznak a boltjukon, ám a Google nem fog veszteséggel hardvert árulni, mert az ő eszköz darab által generált bevételük elenyésző az Amazonéhoz képest. Tehát azt mondanám, hogy 200 dollár alatt várni nem reális, az pedig itthon minimum 55e Ft körüli összeget jelent. Ha.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez sem? Szerintem a Nexus One-on kívül mindegyik Nexus elérhető itthon hivatalosan.
@a.sebi: "szerintem nem ipadre hanem egz megnyujtott iphonera hasonli.."
Mikor megjelent az ipad, akkor az volt a mondás, hogy dehát ez egy nagyranőtt iphone, szóval ennyi erővel...[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
BloodRay
veterán
Ez a 230 dollár honnan? Csak mert ha a komponensek áraiból kiszámított összeg, abba azért igencsak beleszólnak az óriási volumenek miatt kötött szerződések. Szóval nem hiszem, hogy reális.
Ugyanakkor nálunk én is jóval magasabb árat tippelnék a "Nexus Tablet"-nek..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Neurotoxin
őstag
Így van az Amazonnal kapcsolatban, ahogy mondod, de ők ezt szépen lekönyvelgetik maguknak. Olyan ez (majdnem), mint a mobilszolgáltatóknál, ott is adnak egy relatív olcsó készüléket a magas havidíj ellenébe, amiből kitermelhetik az árát (persze példaként írtam).
Ennyiből a google is kitermelhetné a fennmaradó költségeket a Play storeból, mivel a tengerentúlon ők is árulnak filmeket, zenét, könyveket(mint ahogy az Amazon).[ Szerkesztve ]
-
-
erdoke
titán
válasz Neurotoxin #18 üzenetére
Az Amazon szoftverboltja is lényegesen többet hoz egy készülékre vetítve, mint a Google-é, és emellett számos népszerű dolgot árulnak, mint pl. az ebookok, audiobookok, zenék, tartozékok, hardverek, szórakoztató elektronikai készülékek, stb.
Hidd el, a Google-nek nem éri meg bukni a készülékeken.A legjobb aláírás a héten
-
Shufny
őstag
Gondolom iSuppli a forrás. Nem hiszem, hogy bárki tudja (az egyes gyártókon kívül) hogy milyen pontos a becslés. Meg ugye a "mennyibe kerül nekünk" sem egy olyan nagyon egyszerű kérdés, mint az elsőre tűnik, szóval talán ők sem tudják pontosan. Főleg, hogy biztosan változó is valamennyire. Lényeg, hogy ők nem közvetlenül ezen keresnek, de azért a $30 -os bukás erős volna szerintem.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ki fogja gyártani?
<< Heimdal >>
-
Neurotoxin
őstag
Egy pillanatig sem firtattam, hogy a Google Play jobban menne, mint az Amazon szoftverboltja (ezzel egyetértek), de szerintem ne vegyük ide azt, hogy az Amazon hardvert is (és amiket felsoroltál) árul, mert a forgalmában nem csak a saját legyártatott hardvere szerepel. De ha így nézzük a Google sem maga gyárt, hanem pl elvégezteti a Samsunggal, mint a Nexus esetében. De akkor most miről is beszélünk? Persze, hogy a Google nem akar bukni a készüléken, ha nem megy jól a fizetéses alkalmazás bolt. De a gyártók se adnának el ennyi készüléket, ha nem létezne az Android....
-
vicze
félisten
Jó de nem is készülék gyártó a Google. Gyakorlatilag csak átcímkéznek egy terméket, se a terjesztésben se a gyártásban nem vesznek részt, max. tervezés valamennyire és persze az SW. Nexus eddig sose a nagy példányszámról szól, hanem inkább fejlesztői referencia modellről.
Akkor most ez ASUS lesz a gyártó? -
phonefan
tag
na de ez szinte ugyanolyan mint az ájped!!... fogja mondani rá az apple
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
tjb007
nagyúr
És akkor egy kis update.
Amit a képen láttok az nagyon nagy valószínűséggel a Toshiba CES -en bemutatott 7.7 colos Tegra 3 -as tabletjének végleges változata (ott még a prototípus volt kint), szóval ez még mindig nem a Google féle Nexus tablet. -
DemonDani
addikt
annak tűnik
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
leviske
veterán
Úgy tűnik, hogy a Nexus One volt az első és egyben utolsó érdekes és egyedi Nexus készülék. Kár.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz, és tényleg jöhet 150$-ért, hisz Kínában Dunát / vagy sárga folyót/ lehet rekeszteni, a tömegtermékekkel
Gondolom azért, hogy nem NoName tablet-gyártókkal fogják csináltatni.
@leviske: +1, tényleg jó szerkezet
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Abysmal
aktív tag
Ha lesz Nexus tablet, akkor kizártnak tartom, hogy olcsó legyen. Az egyik ok az anyagár, hiszen még az Amazon is bukik valószínűleg a Kindle Fire-on, pedig kispórolt belőle mindent, amit csak lehetett. Amennyire én tudom se giroszkóp, se GPS, se mSD foglalat, se kamera nem került bele. A vas sem túl izmos. Ezután mégis mennyire esélyes, hogy egy teljes értékű tablet, megfelelő hardverrel 200$ alatt vagy a környékén lesz?
A másik ok, hogy olyan konkurenciát állítana ezzel a partnereinek, amit nem tehet meg, hiszen könnyen átpártolnak a Win8-ra, sőt még így is sokan fontolgatják a dolgot. Az Android telefonon jól fogy, de a tableteknél nem az igazi egyelőre. -
HardRic
addikt
Kéne, ha
- valóban 7"
- nem tegra 2
- ha stereo a külső hangszó és nem egy oldalra vannak pakolva (lásd Samsung)
És nem bánnám az 1280x800-as felbontást. -
stbtamas
aktív tag
Lesz ebből 10.1?
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
tonerz
aktív tag
Ha ilyen amazon tabletes áron jönne ki és elfogadható hardverrel akkor beneveznék egy ilyenre.
-
erdoke
titán
Miféle tudás kell ahhoz, hogy lásd, hangzásban lényegtelen a különbség 2 db 2x0,5x0,5 cm-es hangszóró között, akár 5, akár 15 centire teszed őket egymástól?
(#43) sheratan
Ha letámasztod, és hátul van(nak) hangszóró(k), akkor pont feléd verődve vissza a nagyja arról a tárgyról, amire magad előtt letámasztottad úgy 30-50 fokos szögben.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz #16820480 #48 üzenetére
Arra próbáltam utalni a legelső idevágó megszólalásommal, hogy ha komolyan gondolod a "jobb" hangot, a beépített cincogók helyett mindenképpen füles használata ajánlott.
Repülőre eBayről 24e-ért vettem egy zajszűrős Audio-Technica fülest, de máshol is simán megteszi egy ilyen. Ég és föld bármelyik tablet hangszórójához képest, de valószínűleg egy fele ennyibe kerülő füles is drasztikusan jobb.A legjobb aláírás a héten
-
Touch-ko
őstag
Ha ez lesz, vagy lenne az eredeti kep, nos, akkor az Apple megint perelni fog a design lopas miatt, hozzateszem, most is teljesen ertheto okok miatt...
-
erdoke
titán
Neked nincs jobb dolgod, mint ON topik hozzászólásban arról érdeklődni, van-e jobb dolgom?
Egyébként abban igazad van, hogy már az első marhaságra, amit beírtál, annyit kellett volna csak írnom, hogy fasság, aztán leszarnom, mit reagálsz. Szerintem most már menni fog...A legjobb aláírás a héten
-
vivike77
tag
Hát szerintem fake a kép vagy tényleg nem sokáig lesz a boltok polcán..... Ami mondjuk érdekes majdnem minden tablet egy sablon ami komolyabb, jöhetne valami eredeti és új...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest