- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
arnyekxxx #207 üzenetére
Jah annyira hihetetlen mint hogy csekélyke $-nak megfelelő cryptoért csinálnak az eredetivel megegyező hamisítványt, másnak a képével, sőt még az új chipesből is láttam már üres kártyákat eladót, így azt sem lehetetlen másolni.
Amire van kereslet arra kínálat is van.
De nem szeretnék többet vitatkozni, mindenki eldöntheti hogy milyen OS-t használ, milyen patchekkel, ha xy marad a win7-en és épp nem utal az afrikai ükunokabáttyának halálának vagyonának örökléséhez szükséges fee-t, akkor majd megteszi helyette mindezt a botnet."Nem tudom ti hol vagytok, de van még egy 4 jegyű pin is a mobil szolgáltatónál anélkül nem nagyon fog senki semmit csinálni, se személyesen se telefonon sehol. És ennek semmi nyoma digitálisan.
"
Magyarországon vagyok, nekem is kellett már Sim cserét kérnem, az ügyfélkódom meg elfelejtettem, rögtön generáltak is egy újat hogy meglegyen. Mennyi volt? Plusz 5 perc kattintgatás a kisasszonynak a pult mögött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest