- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
Parallaxis #43 üzenetére
öccén teljesen belesimul a hátlapba, legalábbis az enyémen
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Parallaxis #43 üzenetére
Mondjuk ha összehasonlítom az i5-ömmel, akkor jól látható, hogy miről beszélek.
Amúgy ennek ellenére elfogadnám, de az asztalon való használat egy kissé problematikus lenne így. Ja én szoktam úgy is.
-
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Én nem is értem, miért így oldották meg a kamera gyűrűt. Van valami speciális oka ? Oké közbe Parallaxis meg is válaszolta
(#41) locaLpatrioT: Ízlések és pofonok
Abban egyet értünk, hogy szerintem is jól néz ki a telefon.
(#43) Parallaxis: Az 5s-be, miért nem domborodik ki a gyűrű ? Ennyivel jobb optika került volna bele a 6-ba ?
-
Parallaxis
addikt
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Engem speciel a kamera kidudorodása jobban zavar, a "fuga" még elmegy.
Pedig mindegyik készüléknél kidudorodik, vagy ha nem, akkor ívelt a készülék háza, hogy legyen hely az optikának.
Halkan megjegyzem, hogy a képek alapján az iPhone 6 kamerája nem dudorodik ki annyira sem, mint a Galaxy S5-é, vagy a Note-oké. Szóval, ha ezeknél ezt senki nem emlegette problémaként, akkor egy iPhone esetében sem kéne annak lennie.
-
oszi666
őstag
szerintem vinni fogják nagyon
-
Remiel
őstag
így is viszik majd mint a cukrot az tuti... Pistike majd meggyőzi apucit, hogy a 20k előfizetés nem sok havonta, mert akkor csak 120k az új szifon és már az osztályban is mindenkinek az van... meg anyunak is kell, mert a műkörmösnél már ciki kipakolni egy 5s - t... ha meg már így akkor apunak is kell, mert hogy nézne már ki a család ha nem egységes?
de egyébként a forma nagyon bejön nekem, csak sosem adnék ennyit telefonért, max ha otthon vasvillával pakolgatnám a húszezreseket egyik sarokból a másikba
-
BE4GLE
aktív tag
Jól tudod.
Lent van egy táblázat. Rendezzétek Standard rate szerint és sírjatok. -
gabesszg
aktív tag
ez lesz kB
amúgy majd kíváncsi leszek eloben a nagyobbra.
-
Cyberpunk
félisten
A tengeren túli árak nem mérvadóak nálunk sajnos. Ne felejtsük el, hogy világviszonylatban is nálunk nagyon magasak az adóterhek 27% ÁFA + a tárhely utáni Artisjus sarc, ami a 128 GB-os készüléknél elég szép összeget tesz már ki.
-
dsr
senior tag
Ha itthon is belehetne szerezni ~160-180.000-ért akkor nagyon jó lenne , de ez csak álom
-
válasz
#79563158 #19 üzenetére
Ja, hogy összegben valóban megéri a 100$, bár esetünkben ez inkább 100euro, ami már azért csöppet drágább, de valóban a 4x tárhely megér ennyit, akinek szüksége van rá...
(#21) ollie : Persze, világos! Azért is írtam "ha ennyi lenne így , ebbe a formában nálunk is az teljesen korrekt lenne"
-
Simi87
senior tag
nem tudom, azt mondta haverom, aki ott melózik, hogy tojnak rá. nagyon sok kisboltost (tudatlan, ostoba jelzővel: sufni GSm-est) ismerek, náluk is szórt az arány, hogy ki fizeti, ki nem. az edge kezdőára 999 euro + hazai sarc. és annak esik az ára, a szifonnak annyira nem.
-
hdanit610
aktív tag
Ugyanannyiba kerül a 6, mint előtte az 5S. Mit kell ezen meglepődni? Ráadásul ezt tudjuk is, hogy itthon 220-ért volt rendelhető az 5S 16GB-os változata. Üdvözítő, hogy a 32 helyett a plusz felárért bizony 4x-es háttértárral szerelt modellt lehet venni és egyedülálló módon elérhető a 128GB-os variáns is.
Nyilván az első időkben itthonra beszivárgó készülékek az újdonság varázsa miatt ennél jóval többe fognak kerülni, de kb. februárra már kiválóan beárazódik majd.
-
Márko88
aktív tag
Szerintem rekord mennyiségű eladása lesz. Sokan szeretik a nagyobb kijelzőt és azok az 4-5-ről váltani fognak.
-
ic34ge
csendes tag
Nem vonz az alma, de a készülékház design szép lett
-
HawerKing
őstag
Ha gazdag lennek es sok penzem lenne biztos megvennem a nagyobbikat
-
Simi87
senior tag
válasz
Lolka Bolka #10 üzenetére
nem csak az almát kell megfizetni. Aki az ios-t szereti nincs választása.
-
-
AS
félisten
Usában ok az ár. De EU ba ez EUROBA lesz mérve
-
törölt tag
Ki az a hülye aki a 16 gigásat venné ezekböl ennyiért?
-
nagysuhi
tag
Austtriában szeptember 26-tól lehet megvenni, 699 Eurótól indul, az most 220.000 Ft, annyi, mint az 5S volt egy hete. Itthon is erre lehet számítani.
-
törölt tag
Valamiben muszály volt "leg" -nek lennie. Vagy létezik ennél drágább nagyszériás teló?
-
pit stop
addikt
Aki meg akarja ütni a "menőségi faktort" akkor annak el kell kezdeni gyűjteni
-
Dany007
veterán
" A hivatalos itthon árazásról egyelőre még nincs információ, ám valószínűleg a fentieknél is borsosabb árcédulákra kell majd számítani."
A fenti árazás amúgy még nem is lenne rossz.
De ha a szokásos $-€ váltással kell hazai áfát meg artisjus felárat számolni, akkor már szép húzós összegek jönnek ki a végén.
650$-ból lesz szép kis 200 ezer, az 1000$-osból meg szép 310 ezer hufban...No mindegy, engem egyelőre nem fenyeget a vásárlás veszélye, semmilyen formában.
@Sn00k: Na plusz 1. Megelőztél.
-
Még, ha ennyi lenne a független ára itthon is, azt mondanám teljesen korrekt, csak hát sajnos ugye nem ez a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest