- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Megértelek, magam is 4a-t használok bár a kameráját nem használom, de magam is tapasztalom hogy milyen röhejesen jól működik egy csomó klasszisokkal komolyabb hardverű drágább modellhez képest is amiket az ismerősöknél látok, alapvetően értem amit mondasz.
Én csak a játéktelejesítmény miatt nézem a mobilokat egy ideje, de kezdem azt hinni hogy ez vakvágány és még maradnom kell pár évet a 4a-val mert még egy ilyen félek már nem lesz. -
vakablak93
őstag
Igen kb ennyi, mondjuk a teljesítménykülömbség azért valljuk be jelentős.
De mivel ugyanannak a szériának a tagjai, én nem is csodálkozom ezen.Te igen? Csak mert a jelenlegi tendencia az kb a kiadjuk ugyanazt vagy esetleg még szarabbat mint az előző gen volt max a Socot cserélgetik a gyártók , itt legalább a Soc ugrik egy eléggé nagyot, sajnos az ár is.
Szerintem nem rossz ez, de abban egyetértek hogy értek hogy nem vesztesz semmit ha maradsz a 4a-n, én velem is ez lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest